2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داره الزایمر میگیره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 7020 بازدید | 294 پست
الان جاتون عوض شده ،شما جوان و پرقدرت هستی ایشون ناتوان و مریض از من می شنوی ،جواب بدی رو با خوبی بد ...

فاز امثال شماها رو درک نمیکنم ، طرف انقد اذیت شده ک تا خودکشی رفته ، چه جوری اینا یادش بره؟ وایسه پرستاری کنه؟؟؟ کلا همه شمایی ک اینجا این حرف و میزنید از اونایی هستید ک یکی به خودتون اخم کنه تا هف جد و آبادش و نسوزونید ولش نمی‌کنید اما برا دیگران خوب میرید پا منبر

بخدا گفتم هربچه دوشب نگه داره و دو شبو کامل بمونه خونمون 6 تا بچناولش همه گفتن باشه کلا یه دور چرخید ...

این داستان مادر شوه ی ک‌خود را ب آلزایمر زده تا دختر هایش راحت بچرخند و عروسش مریض داری کند😂

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان جاتون عوض شده ،شما جوان و پرقدرت هستی ایشون ناتوان و مریض از من می شنوی ،جواب بدی رو با خوبی بد ...

فاز امثال شماها رو درک نمیکنم ، طرف انقد اذیت شده ک تا خودکشی رفته ، چه جوری اینا یادش بره؟ وایسه پرستاری کنه؟؟؟ کلا همه شمایی ک اینجا این حرف و میزنید از اونایی هستید ک یکی به خودتون اخم کنه تا هف جد و آبادش و نسوزونید ولش نمی‌کنید اما برا دیگران خوب میرید پا منبر

بخدا گفتم هربچه دوشب نگه داره و دو شبو کامل بمونه خونمون 6 تا بچناولش همه گفتن باشه کلا یه دور چرخید ...

عزیزم درسته اذیتت کرده اما اگ میتونی هزینه کنید بزار همسرت براش پرستار بگیره پیر شدن و تنها شدن خیلی سخت تر از اون چیزیه ک خودمون فک میکنین

باید زندگی کرد   گاه با یک گل سرخ  گاه با یک دل تنگ  گاه با سوسوی امیدی کمرنگ  
فاز امثال شماها رو درک نمیکنم ، طرف انقد اذیت شده ک تا خودکشی رفته ، چه جوری اینا یادش بره؟ وایسه پر ...

ن اینا خودشون مثل مادرشوهر و دخترانش😂ظالم بودن و فک میکنم مظلوم باید حمالیشون رو بکنه

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
خوب مریضه متاسفانه دست خودش نیس که .براش پرستار بگیرین.خودتونم اگه امکانش هس هواشو داشته باشین خیر ب ...

من ک هزاربار گفتم پرستار بگیرید بچه ها هر روز برن سر بزنن

اما هیچکی نمیخواد پول خرج کنه همسرمم انقدر وام گرفته ک حقوقش کفاف زندگیمون رو با زور میده راضی هم نمیشه مادرشوهرم یه خونه ش رو بفروشن یا اجاره بدن

عزیزم فکر نکنم شما بتونی این گذشتو بکنیو از ایشون پرستاری کنی گذشته از اتفاقاتی بدی که بینتون افتاده ...

دعا کنید من باردار بشم انقدر شوهرم بچه دوست داره ک عاشق بچست ک حد نداره همین الانش هم گیر نمیده مامانش اینجا بمونه فقط بخاطر قضیه ivf و این چیزاست

من ک هزاربار گفتم پرستار بگیرید بچه ها هر روز برن سر بزنناما هیچکی نمیخواد پول خرج کنه همسرمم انقدر ...

خوب بفروشن خرج خودش کنن .دارو میخوره برا کنترل؟ رفته رفته سختر میشه ها .من ده ساله مراقب مریض الزایمریم

کاربر آقا

یا خدا تا عقل داشته عذاب داده الانم که داره آلزایمر میگیره همه چی به کنار نمیذاره پیش هم بخوابید و اینجوری جداتون میکنه ، آدم حس میکنه از عمده 

خدا بهت صبر بده استارتر ، کار خوبی نمیکنی رو حرفت وایسا شوهرت الکی خودشو به موش مردگی میزنه یعنی چی که پرستار قبول نمیکنه خب خودش نگهش داره چجوری میخواد نگه داره ، خوب کاری میکنی قبول نکن وقتی ۶ تا بچه داره پول بذارن پرستار بگیرن 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
به خاطر حرف اون دوستمون کنجکاو شدم تاپیکای اولیت خوندمحق داری دلت صاف نشه باهاشاذیتت کردهفکر میکنم ا ...

دقیقا خودمم همین فکر و دارم چون خونه بقیه راه میره اینجا میاد خودشو میندازه غذا نمیخوره ک شوهرم بزاره دهنش

من ک واگذارش کردم بخدا و هیچوقت حلالش نمیکنم بهم تهمت زد ادم میارم خونه وقتی همسرم نیستمامانمو از خو ...

به فکر خودت باش 

دور از جون مادرت، اگر مادرت اینجور میشد همین مادر شوهر کاری میکرد که نتونی یه روز نگهداریش کنی 

اینکه آدما سنشون می‌ره بالا یا مریض میشن و مهربونم میشن بخاطر نیازشونه وگرنه ذات همون ذاته

بهترین چیز اینه تو خونه خودش باشه با یه پرستار

مثل همیشه هم میتونید سر بزنید دیگه

اصلا روزا هیچی مگه میشه تا همیشه شب ۳ نفری با اون بخوابید

بعدم اینی که همسرت میگه کاش میتونستم خودم نگهش دارم آره ولی نمیشه دیگه وقتی میگه کاش، اسمش روشه دیگه کاش کاشه. اینو بهش بگو

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
فاز امثال شماها رو درک نمیکنم ، طرف انقد اذیت شده ک تا خودکشی رفته ، چه جوری اینا یادش بره؟ وایسه پر ...

فقط بلدن شعار بدن پاش بیوفته حاضر نیستن ی وعده غذایی جلوی مادر شوهر خودشون بزارن واسه اسی دل رحم میشم

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

مگه مادر ایشونه ، مادر هرکیه اون جورشو بکشه

چه فرقی داره .مادران زیباترین آهنگ عشقند.من خودم کلی رسیدگی میکردم به مادر خانمم وقتی مریض بود.مریضی و گرفتاری بر ا همه پیش میاد

کاربر آقا

2810