2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داره الزایمر میگیره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 7781 بازدید | 298 پست
بنظرم شاید ادما تقاص بدی هاشون رو پس میدننمیتونم بگذرم یا حلالش کنم خیلی در حقش خوبی کردم جلو همه به ...

عزیز دلممممم فقط می تونم بگم بهت حق می دم حالت خوب نباشه ...گفتم شاید اگر جای شما بودم قطعا نمی تونستم گذشت کنم... فقط خدا به دلت صبر بده...بهترین کار اینه حالا که می گید دوتا خونه داره یا ببرنش تو همون خونه و پرستار شبانه روزی بگیرن براش و از فروش یا اجاره یکی از خونه ها هزینه پرستار رو بدن بچه هاشم دورا دور حواسشون باشه و سر بزنن.یا هم بازبا فروش یا اجاره یکی از خونه ها یک آسایشگاه سالمندان خیلی خوب پیدا کنن ببرنش اونجا که بخوبی ازش مراقبت بشه و بچه ها دورا دور حواسشون باشه ب همه چی ... و در نهایت خدا به همون رحم کنه...به هر حال عروس از لحاظ شرعی و قانونی وظیفه ای در قبال نگهداری از مادر همسر نداره ...مگر دلی خودش کاری کنه

دعا کنید خدا شفامو بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاد روزی افتادم ک خودکشی کردم از دست مادرشدرسته بچگی کردم و خریت واقعا اما اونموقع بریده بودم از دست ...

از روی حرفات فقط به این نتیجه رسیدم به بهونه مریضی خراب شده رو سرت هیچیش شبیه مریض آلزایمری نیست

اصلا خودتو درگیر نکن  

بسپر به خدا و  آخی پیر شده و این حرف ها   همش کشکه     چند تا بچه داره  درآمد و خونه داره     بچه هاش هم پول بزارن  پستار بگیرن  یا هرچی    

الان بیوفتی وسط  همه بد عادت میشن   اونوقت پدرت در میاد 

چقدر هم ماشالله از خدا عمر گرفته واقعا در حکمت خدا مونده چرا به ظالما عمر دراز میده

تازه خودش همیشه مبگه من 100 سال عمر میکنم تا چند ماه پیش هر لباسی میخریدم لباس تو خونه ای انقدر میگشت تا شبیهشو پیدا کنه و بخره

تو خونه خودش بمونه پرستار صبح تا عصر بیاد. عصر تا فردا صبح نوبتی یکی بچه ها یا نوه های بزرگ مراقبش باشن. یا عصر تا فردا صبح هم یه پرستار دیگه بگیرید. ولی بهش سر بزنید. خدا رو شکر وضعش خوبه و آدم پول رو مگه برای چه موقع می خواد. ما مریض آلزایمری داشتیم. البته خودمون مراقبت کردیم مادربزرگم بود خیلی خیلی سخته. حتی موقع راه رفتن باید خیلی مراقبش باشید

عزیزم، مادرسوهر منم اخیرا مهربون شده و علتشم اینه فهمیده مراقبت میخواد.

من مسکلی بامراقبت ندارم ولی کلا نه شب میام خونه و نیستم کلا. به همسرمم گفتم پرستار بگیرین براشون و هزینشو بدین. 

البته مادسوهر منم زبانش تلخه و کسی باهاش کنار نمیاد.

دلت نسوزه خر بشی؟بره همونجا که قبلا محبتاشو نثار میکرد

عاشق جاری بزرگم بود ک عاشق شوهرم شده بود همه فهمیدن برادزشوهرم طلاقش داد مهریه رو هم کامل گرفت بچه هارم گفت نمیخوام ببخشید بیلاخ داد و رفت الانم ازدواج کرده

اون جاری وسطی رو هم دوست داره چون انتخاب خودشه و ارث خوب بهش میرسه خونه اون زیاد نمیره میگه بچه داره سر و صدا میکنه 

درکل وظیفه وظیفه بچه هاشه شما کلا دخالتی نکن خودشون تصمیم بگیرن باهم ببینن چیکار میکنناگه خود مادرشو ...

دو تا خونه داره میگیم خونه خودش بمونه پرستار بگیرن خونه دوم رو بفروشن

ولی مادرشوهرمم میگه پرستار نمیخوام 6 تا زاییدم باید بیام خونه هاتون 

بیشتر هم ک خونه مارو دوست داره

واقعا نمیدونم تا کی میتونم از تو بمیرم و ب ظاهر لبخند بزنم

کامل الزایمر نگرفته که الزایمرش هنوز خفیفه

درسته شاید خفیف باشه اره،من اقوام درجه یکم آلزایمر گرفت،کلا شد یه بچه خیلی نگه داریشون سخته

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

بفکر خودت و هدفت باش که میخوای بچه دار شی به اعصاب آروم احتیاج داری.دینی گردنت نیست خداروشکر شوهرت ه ...

بخدا دلم میخواست فقط میتونستم ب بچه فکر کنم و دو هفته دیگه ک قراره داروهای پانکچر رو بگیرم

2810