2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داره الزایمر میگیره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 7020 بازدید | 293 پست
بخدا گفتم هربچه دوشب نگه داره و دو شبو کامل بمونه خونمون 6 تا بچناولش همه گفتن باشه کلا یه دور چرخید ...

نگهداریش واقعا خیلی سخته نمیشه گفت چکار کنی ولی اگر میتونی شما معامله با خدا کن اصلا فکر کن یکیه که نمیشناسیش یا چه میدونم یه بی سر پرست که بخاطر انساسیت میخواهی کاری کنی بخدا ثواب داره ادم نمیدونه اخر و عاقبت خودش چی میشه

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
چقدر سخت خدای برای هیچکس نخواد آلزایمر درد بدیه ... حتی خدا واسه دشمن هم این بیماری رو نخواد... بزرگ ...

بنظرم شاید ادما تقاص بدی هاشون رو پس میدن

نمیتونم بگذرم یا حلالش کنم خیلی در حقش خوبی کردم جلو همه بهم گفت تو دزدی و هرزه ای

گفت اگه مادرت ب من احترام میزاره چون تو پولای پسرمو میدزدی ب اون میدی

همین دوسه ماه پیش قبل اینطوری شدنش چون بچه دار نشدیم میخواست برا پسزش زن بگیره و شوهرم باهاش دعوا کرد و قهر کرد

اگه امتحانه میخوام رد شم واقعا با کمال میل

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگهداریش واقعا خیلی سخته نمیشه گفت چکار کنی ولی اگر میتونی شما معامله با خدا کن اصلا فکر کن یکیه که ...

بابا این بنده خدا میخواد بچه بیاره نیاز به استراحت داره احساسی که نمیشه تصمیم بگیره

نگهداریش واقعا خیلی سخته نمیشه گفت چکار کنی ولی اگر میتونی شما معامله با خدا کن اصلا فکر کن یکیه که ...

نگهداری از بیمار واقعا سخته دل صاف شدن و اینا به کنار باید دیگه قید همه چیو بزنه پرستاری کنه مگه به همین راحتیاس

پس فردا خدابب نکرده اتفاقی واس اون پیرزن بیفته بچه هاش همه یقه اسیو میگیرن خب

بچه داره بچه هاش باهم همکاری کنن یه فکری کنن دیگه

درضمن فکرنکن خوبی کنی و جواب بلاهایی که سرت آورده با محبت بدی ازت تشکرمیکنن چون همون دختراش دست پروده همین زنن آخرش بهت تهمت میزنن که تو کشتیش دیدم که میگم ...کلا من خودم شخصه بااعتقاد کامل و یقین میگم خوبی به آدما نیومده به بعضیا که اصلا نیومده و خوبیتو با بذی جواب میدن...ی ضرب المثل هم داریم معنیش میشه خوبی نکن تا شر نبینی 

نگهداری سالمندآلزایمری فوق العاده سخته ممکن نشناستت وبهت حمله کنه حتی ممکن مدفوع خودش بخوره یابماله ...

امروز هزار بار یه جمله رو تکرار کرد هی میگفت صبح بزیم مسافرت شوهرم گفت باشه

اینم ذوق کرد ک میخوایم بریم گفتم الکی قول نده گناه داره گفتم نه فردا نمیریم داد و بیداد ک تو رفتی پسرمو منصرف کردی و تو مقصری و.. گفتم خدایا چ غلطی کردم گفتما

امروز هزار بار یه جمله رو تکرار کرد هی میگفت صبح بزیم مسافرت شوهرم گفت باشهاینم ذوق کرد ک میخوایم بر ...

والا این اصلا مریض نیست چون آدمی که آلزایمرداره پیگیرنیست واصلا توحال خودش نیست 

من کاملا درکت کردم داره تقاص بدیاشو میده دلت هم اصلا نسوزه مگه اون وقتا اونا دلشون براتو سوخت یا ازخ ...

یاد روزی افتادم ک خودکشی کردم از دست مادرش

درسته بچگی کردم و خریت واقعا اما اونموقع بریده بودم از دستش

بردنم بیمارستان بهوش امدم خونه مامانم بودم شوهرم امد دنبالم مادرشوهرم داد و بیداد راه انداخت ک طلاقش بده فردا خودشومیکشه میوفته گردنت و باشوهرم یه هفته قهر بود ک چزا منو برگردونده خونه

2810