2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داره الزایمر میگیره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 9994 بازدید | 306 پست

چه پیر پستی😐

میخواد دخترش و دامادش راحت باشن

یعنی چی تنها باشه میترسه چه مارمولک😐انقد خبیث هستم ی روز داروهاش ندم درو باز بزارم بره دست خدای مهربون😂

شوخی کردم نریزین سرم😂🤧

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ادم بدی نیستم ولی نه هنوز درس نگرفته و ازکاراش پشیمون نیستیادم نمیره فردای عروسی با ساکش امدخونمون گ ...

عزیزم دورازجون چرا بد باشی به نظر من همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت بشه 

در مورد مادرشوهرتم خدا اجازه‌ی قضاوت به بنده‌هاش نداده پس حرفی نمی‌تونم بزنم ، یه چیزی هست بین شما و خدا

ان‌شاءالله اگر برای شما امتحانه سربلند بشی

فقط بعضی آدما هستن غرور یا هرچی که هست حتی اگه از درون خُرد و متلاشی بشن نمی‌خوان به روی خودشون بیارن به نظرم آلزایمر بیماری ترسناکیه وقتی آخرش یادت نیاد یک ساعت پیش چکار کردی یا حتی قدرت دستشویی رفتن نداری ، از اون ترسناک‌تر اینه حق‌الناس گردنت باشه حلالیت نگیری و بمیری 💔

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

مادر بزرگم گفت هرکس من و نگهداره خونه ام مال اونه شما هم به شوهرت بگو خونه اش بزنه بنام ما نگهش می داریم شاید از سرش راحت شدی منم مادر شوهرم همین قدر عذابم داده بخدا منم خودکشی کردم از دستشون

دمت گرم خدااایییی

اگه قد مادر شوهر تو تو زندگیم سیاست داشتم الان روسیه و آمریکا رو با هم فتح کرده بودم 😂😬😬😬

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
امسب همسرم گفت دلم برامامانم میسوزه فقط خونه من راحته ارزومه بتونم خودم نگهش دارمگفتم تو تا عصرسرکار ...

اسی چند نا از تاپیکهاتو خوندم ، کنجکاو شدم اخر عاقبت مادر شوهرت چی کیشه ، هر موقع تاپیک زدی منم تگ کن 

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊