2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داره الزایمر میگیره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 7020 بازدید | 294 پست
ی کاری کن اون خونشو بزنه ب نامتون بعد بمونه پدرشوهر خدابیامرز منم آلزایمر داشت یبار گم شد طفلکی دومی ...

من یه قاشق ازش نمیخوام خونه و داراییشو به هر کی دوست داره بده من فقط ارامش میخوام همین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا همه چیز خوب پیش میره و مادر هم میشی عزیزم ❤😘دیگه خیلی ذهنتو درگیر این مسئله ها نکن طبیعیه یس ...

انشاله که خیره

میگم بچه چون پری روز تو اتاق بود شنیدم ب مامان‌ش گفت ماری میخواد بچه دار شه استرس براش بده تیکه اینا نندازی بهش ک ناراحت شه و استرس بگیره

کاری کلا بهش نداشته باش نمیخوام مشکلی پیش بیاد 

انشاله که خیرهمیگم بچه چون پری روز تو اتاق بود شنیدم ب مامان‌ش گفت ماری میخواد بچه دار شه استرس براش ...

میدونم کلا گفتم ❤

ایشالا همه چیز ختم بخیر بشه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
قشنگ درکت میکنم و میفهممتمن اوایل حرفی میزد ناراحت میشدم جواب میدادمبعد دعوا شدت میگرفتبعد سکوت میکر ...

ببینید من خودم بچه دارم وقتی مادر شوهرم میاد خونمون دوست ندارم جلوی بچه ها خودم رو ناراحت نشون بدم چون اونها موضوع ناراحتی رو درک نمیکنن و چیزی که تو ذهنشون میمونه اینه که من با مادربزرگشون خوب نبودم ولی اصلا قلبم راضی نیست حتی صداش رو بشنوم ولی همش از خدا میخوام کمکم کنه این نفرت رو بتونم از دلم بیرون کنم ببین یکبار من حامله بودم دو هفته خونه من بود من سر خونریزی افتادم سه روز بیمارستان بستری بودم وقتی برگشتم به من گفت من خیلی به دلم اومده که وقتی سفره مینداختی اول روفرشی پهن میکردی بعد سفره مینداختی برای همین اینطوری شدی من استراحت مطلق شدم اون موقع من شهر دیگه تنها بودم ایشون هر روز صبح بلند میشد صبحانه چای شیرین توی خونه خود من میخورد خر ما وتخم مرغ درست میکرد میخورد ولی به من نمی‌داد بعد اومد به من گفت خوردم به تو ندادم من شوهرم ساعت ۱۱میومد به من صبحانه میداد دکتر گفته بود تا ۱۰روز به هیچ عنوان حمام نرو ایشون هر روز می‌رفت حمام رژ لب میزد نیومد کنار من می‌شست می‌گفت بیا باهم دیگه عکس بگیریم ببرم عکست رو به دختران نشون بدم ببینن چه شکلی شده شما خودت تصور کن خوب من مریض بودم حمام نمی‌تونستم برم خونریزی داشتم رنگم زرد به شدت از لحاظ روحی داغون دیگه قیافم چه شکلی بود 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
ببینید من خودم بچه دارم وقتی مادر شوهرم میاد خونمون دوست ندارم جلوی بچه ها خودم رو ناراحت نشون بدم چ ...

وااااای خداااا اینم شک نکن بدتر از مادرشوهر من میشه

منم یه بار سقط داشتم و درد وحشتناک نمیتونستم بلندشم صبحونه خورد ب من نداد

قیمه تو یخچال بود داغ کرد خورد

ب شوهرم پیام دادم بیا خونه دارم میمیرم از گشنگی تا 4 عصر گشنه بودم

وای الان یادش افتادم بخدا

خداااا لعنتشون کنه ایشاله جواب بدی هاشون همین دنیا بدن

دعا کن که بشه ایشاله

عزیزم شما هم انشاالله زودتر بچه دار بشید سعی کن ذهنت رو آروم کنی واصلا فکرای بیهوده نکنید دیگه شرایط شما طوری هست که انشاالله اگر بچه دارشدید همسرتون مجبور میشه خودش بره پیش مادرش من تنها راهی که به ذهنم میرسه وانجامش میدم  اینه که هروقت یاد کارها ورفتارهاش میفتم صلوات میفرستم و ذکر میگم اینطوری کمی آروم میشم

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
دو تا خونه داره میگیم خونه خودش بمونه پرستار بگیرن خونه دوم رو بفروشنولی مادرشوهرمم میگه پرستار نمیخ ...

میاد خونه خوب بهش رسیدگی نکن

اخم کن

محل نده

پذیرایی نکن

شوهرت اومد جلو اون خوب باش بعد هم سر دوسه روز زنگ بزن نفر بعدی بیاد ببره

بگو من هم زندگی دارم

دوسه بار شاید با شوهرت دعوا کنی اما خوب بالاخره آدم میشه و پرستارمیگیرن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
2810