2777
2789
عنوان

چند روزه فهمیدم باردارم و زیر شکممو کمرم خیلی درد

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 79 پست
من ۳۰روزم اقدام داشتم این ماه زیر نظردکتر فک کنم باردارم ی هفته ب پریودم مونده انقد ذوق دارم ک نگو خ ...

ان شاالله که بارداری . شما الان ۳ هفته ۲ روز هستین اگر باردار باشین یک هفته بعد پریودت هم میشه ۵ هفته ۲ روز

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا حدی عادیه

منم‌پادرد و دل درد داشتم

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم درد پریودی و حس پریود شدن ترشح داری فک میکنی پریودی تا سه ماهگی طبیعیه کاملا ولی دردی که با استراحت آروم بشه اگه نشد برو دکتر 

پیج آنلاین شاپ تازه تاسیس من selin_shop01 ممنون و خوشحال میشم ازم حمایت کنید❤️

نه منظورم این نبود ک ازاینا علائمو بدونم از سر کنجکاوی پرسیدم🤣😂

جنسیت نی نی من دختر

هفته هفتم ازمایش خون ژنتیک دادم اونجا مطمعن شدم

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه علایمی داری شکم درد لک بینی حس سنگینی؟

نه فقط دیروز یه لحظه نام تا زیرشکم تیر کشید..یه حالت سوزن سوزن شدن

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
لک ندارم اره عزیزم دکتر رفتم گفتش استراحت تا هفته۷ ک برم سونو

بهت شیاف نداد؟ دکترم بهم داد هم برای تشکیل قلب خوبه هم جلوگیری از سقط .ولی یادمه مثل شما درد داشتم کمرم داشت دیوونم میکرد .دکترم گفت درحد پریودی عادیه شدید شد یا لک داشتی برو بیمارستان 

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810