بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم واقعا مثلا با خودم فکر میکنم خدا مارو آفریده درست خب پس خدارو کی افریده پس سر خدا چی میاد خدا هم پیر میشه یا ن اگه پیر نمیشه پس چند صد سال میخواد مردم رو ب دنیا بیار بکشه برن اون دنیا برزخ و جهنم و بهشت خسته نمیشه
دقیفا منم همینم و باید برم پیش روانشناسمیترسم مریض شم و نتونم از بچم درست مراقبت کنم
باید حتما یکاری کنیم.
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم
من همش میگم. اخ جون میرم یه جای جدید کیف میکنم ...حالا شوهرم از این طرف گیر داده باید اون دنیا هم زنم بشی ....اخه دیوانه تو اون دنیا با وجود حوری های بهشتی کی بهت نگا میکنه ...جالبه ناراحت شد اینو بهش گفتم😂😂😂
من وقتی زندگی بهم فشار میاره وقتی خودمو با اطرافیان مقایسه میکنم و ناراحت میشم از زندگی کردن خودمون وبقیه تنها فکرمرگ آرومم میکنه اینکه اونی ک خونه وماشین لوکس ودرآمد آنچنانی داره هم آخرش مث من میمیره و هیچی باخودش نمیبره
قیامت بی حسین معنا نداره 🖤درآرزوی کربلاتم یاحسین 🌹🌹