2777
2789
پدرشوهرم ،شوهرم رو آدم حساب نمیکنه. شوهرم آدم ساده ای هست، واسه همین پدرشوهرم آدم حسابش نمیکنه و جدی ...

ببین عزیزم من فالگیر نیستم 

حس ششم یه چیز علمیه خب؟ حتی منم دقیق نمیتونم حدس بزنم

چیزی به اسم غیبگو نداریم اگه تو به این اعتقاد داشته باشی که تصادف میکنه پس حتما تصادف میکنه چون طرز فکر ادم خیلی تاثیر میذاره توی زندگی 

منم نمیخوام زندگیت خراب بشه چون ذهن ادم هرچیزیو میتونه به وجود بیاره اگه بهش باور داشته باشه

ببین عزیزم من فالگیر نیستم حس ششم یه چیز علمیه خب؟ حتی منم دقیق نمیتونم حدس بزنم چیزی به اسم غیبگو ن ...

آقای صفری منو استخدام میکنه

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرار بعدیمون کی هست ؟چطور میگذره ؟اتفاق بدی نمیوفته وکشی نمیفهمه ؟

هفته اینده خوب میگذره یکی میبینه نمیدونم دقیق از طرف تو یا اون

و اینکه اره یکم دوست داره ولی تهش جداییه 

هفته اینده خوب میگذره یکی میبینه نمیدونم دقیق از طرف تو یا اونو اینکه اره یکم دوست داره ولی تهش جدای ...

اقای صفری منو استخدام میکنه؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
تلاشت الان خیلی کمه ولی بیشتر بخونی اره جای خوبی قبول میشی

بابا روزی 10 الی 13 ساعت مطالعه دارم تلاش از این بیشتر؟

حالا اگه بیشتر تلاش کنم چی قبول میشم

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
هفته اینده خوب میگذره یکی میبینه نمیدونم دقیق از طرف تو یا اونو اینکه اره یکم دوست داره ولی تهش جدای ...

دلیل جدایی چی هست وحدودا چقد باهمیم ؟

یکی میبینه از طرف من باشه اتفاق بدیه بنظرت اتفاق بدیه ؟یا از طرف اون هستش؟

عزیزم دارن از شما میپرسن تا عید بچه دار میشم؟ ازدواج میکنم؟‌و...این آپشنو اونایی که به درجات خیلی با ...

ببخشید که من ریپلای میکنم ولی باورت میشه همین عید دوسه بار از چند نفر پرسیدم کی میرم خونه خودم چون خونمون در حال ساخت بود ومعلوم نبود کی تموم بشه منم که ذوق خونه خودمو داشتم مدام میپرسیدم هرسه تاشون گفتن تا سه ماه دیگه یا یه بنده خدا گفت اخرای بهار ودقیقا یه هفته مونده به خرداد من رفتم خونه خودمون. یا همین دوستمون من ازش پرسیدم کی ماشینمونو تحویل میگیریم بااینکه اصلا خبرنداشت وحتی منو ندیده نمیشناسه گفت همین ماه ودقیقا موعد تحویل ماشین همین ماهه.منم عین شما اوایل این تاپیکارو میدیدم مسخره میکردم اصلا داخلش نمیرفتم میگفتم چقدر اینا خرافاتی هستن اما الان اعتقاد پیدا کردم یه چیزیه مثل چشم زخم خودمون که با چشم دیده نمیشه بازم ببخشید وقتتو گرفتم 

ببین تو ادمی بودی که همه جوره به پاش موندی اونم عذاب وجدان داره چون همچین ادمیو از دست داده پشیمونی ...

حوابشو ندم وقتی برگشت؟

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
عزیزم من پیشگو یا غیبگو نیستم حس ششم یه چیز علمیه میتونی راجبش تحقیق کنی من ادعایی ندارم تا الانم کم ...

خواهر بحثی نمیکنم، اصلااااا علمی نیست. فقط خواستید به حرفام فکر کنید🌹

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
2810