2777
2789
عنوان

چکار کنم حرکت همسرم از یادم بره

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 53 پست
همسر منم روزی با هزار نفر حرف میزنه ولی اونا مراجعه کننده هستنو یا اشناهامون که مشکل دارناین دختر کی ...

خوب خواهرزاده اش ازش خواسته

شاید چند وقا دیکه حتی ازدواج کنن بعد میشه عروس خاله اش

چی میشه مگه

من خیلی درکت میکنمیه همچین رایطی برای منم پیش اومدیکی از همکارای شوخرم ی دختر تازه کار حدودا 22 23 س ...

دقیقا همینه که تعریف کردی چیزیکه برام پیش اومده

چی بگم اخه

مجبورم ولی ازش بدم اومده و سرد شدم به شدت

راستش حالم بهم خورد ازش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب خواهرزاده اش ازش خواستهشاید چند وقا دیکه حتی ازدواج کنن بعد میشه عروس خاله اشچی میشه مگه

نه بابا چی میگی

اینا یه اکیپ پسر موتور سوارن دختره هم موتور داره

ادم حسابی نیست که ولگرده

با این پسرا میزن موتور سواری دسته جمعی اگر درست حسابی بود اصلا اشکال نداشت

دقیقا همینه که تعریف کردی چیزیکه برام پیش اومدهچی بگم اخهمجبورم ولی ازش بدم اومده و سرد شدم به شدترا ...

حتما حتما قبل اینکه بیشتر این برای خودت بزرگش کنی ک زندگیت رو خراب کنی با یه مشاور حرف بزن

ببین از،نظر مشاور  اینکه شوهرت تلفنی با یکی در مورد کار اداری حرف زده حالا اصلا غریبه واقعا اینقدر که تو میگی حاده؟!

دقیقا همینه که تعریف کردی چیزیکه برام پیش اومدهچی بگم اخهمجبورم ولی ازش بدم اومده و سرد شدم به شدترا ...

والا منم هنوز ته دلم یکم ناراحتم شاید اگه برام پیش نمیومد مث کاربرای دیگه میگفتم چیزی نشده 

ولی بخای منطقی فک کنی شوهرامون قصد بدی نداشتن یعنی نظر بدی نداشتن مثلا اومدن بزرگی کنن یا روشون نشده غرورشون نذاشته قبول نکنن حالا به هرحال پیش اومده..... دیگه ولش کن سخت نگیر فراموش کن

مطمئن باش اصلا قصد بدی نداشته

من میگم یکم زیادی سر اون قضیه دواش کردم....

من الان خیلی درکت میکنم همچنین شوهرتو..... بهت اطمینان میدم شوهرت قصد بدی نداشته ببخشش دیگه

خب باید عاقل باشهمگه ما این دختر میشناسیم اصلامگه نامزدنبیخود خب بزرگتری مگه فامیلمونه

شوهر دوست من وكيل هست مثلا اين موقع شب يكي بهش ز ميزنه بياد وسط دعواشون بزرگتري كنه با اينكه سن و سالي هم نداره

اگه جاي اون بودي هيچي ازت نمي موند فكر كنم

انقد سخت نگير بابا

شوهر دوست من وكيل هست مثلا اين موقع شب يكي بهش ز ميزنه بياد وسط دعواشون بزرگتري كنه با اينكه سن و سا ...

بین یه دوست پسر دختره بیست ساله پادرمیونی کنه؟

اون مساله فرق داره که شما میگی

خب سما احساس خطر نمیکنی از جانبهیچ فردی در زندگیت یعنی که برات انقدر غیر عادیه ناراحتی من؟

واقعا غیر عادیه برام حساسیت شما

فقط تلفنی حرف زده اونم کاری ....

اونم یک بار  تازه جلو شما.....

میگم از نطر شما من غیر عادی ام؟ با یه مشاور حرف بزن

2810