2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا خوشبحال آبجیت 😭

من خودم کرمان هستم آبجیم دانشگاه تهران هست هر دوتامون خیلی سرمون شلوغه شاید هفته ای یکبار صحبت کنیم ولی حواسمون به هم هست در مورد روابط خانوادگی واگه مشکلاتی داری اصلا به فامیل نگو

آخه چطوری جرات کرده همچین چرندی بهت بگه ؟سر چی ؟از خواهرت فتنه گری دیدن؟

مادرشوهر خواهرمه به خواهرم گفته بخدا من تو این ۵ ماه که عروسی کردن پامو خونشون نزاشتم هنوز چون خیلی درگیر کارام بودم وقت نشده فقط گاهی تلفنی و پیامکی حرف میژدیم که اونم همش مادرشوهرش میومد خونشون نمیزاشت

مادرشوهر خواهرمه به خواهرم گفته بخدا من تو این ۵ ماه که عروسی کردن پامو خونشون نزاشتم هنوز چون خیلی ...

اصلا برات مهم نباشه ،ولی دلم به خواهرت سوخت رسما برده گرفتنش که حتی تو اینم دخالت میکنن ،محل نده دور شو ازشون تا خواهرت چشم گوشش باز بشه تن به هر خفتی نده 

یعنی خواهرتون رابطش خوب نیست باهاتون؟ای بابا چ زمونه ای شده

آبجی آبجی از دهنش نمیفتاد ازدواج کرد یکم تغییر کرد از اول متوجه شدم مادرشوهرش حساسه روی رفت و آمد و حرف زدنمون الانم که فرمودن حرف نزنین

اصلا برات مهم نباشه ،ولی دلم به خواهرت سوخت رسما برده گرفتنش که حتی تو اینم دخالت میکنن ،محل نده دور ...

بخدا هرروز هرروز همش دارن با فامیلاشون رفت و آمد میکنن اونوقت من یکم با پیام حرف بزنم آسمون به زمین میاد 

من که امروز آبجیم برام مرد واقعا

2810