2777
2789
من همسرم یه سالو نیم ازم بزرگتره اما بسیار آدم پخته ایهکلا دنیا دیدس بچم 🥺

دقیقا منظورم دنیا دیده بودنه

مثلا همسرم میخواست قرارداد خونه امضا کنه می‌گفت خیلی استرس داشتم و...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما چطور مدیریت میکنین؟یکیش برای من اینه مثلا تعمیرات خونه را بدون اینکه من بگم انجام بده ما عقدیم و ...

منم اولش مثل شما همش حرص میخوردم ولی بعدها مسولیت یه سری کارها رو بهش سپردم حتی وقت اضافه هم داشتم انجام نمی‌دادم....بهش هم فهموندم بدون مشورت با من هیچ تصمیم بزرگی نگیره...حالا عادت کرده

حتی پدر و مادرش رو میخواد دعوت کنه از من سوال میکنه چه روزی راحت تری

ما شش ماه اختلاف سن داریم ،بله انگار من پخته ترم و صبر بیشتری دارم ،اما اونم مسولیت پذیریش خوبه

عزیزم این موضوع باعث نشده تو خونه جاتون عوض بشه؟ راستش من خیلی نگران این موضوعم مثلا همه ی مسئولیت ها روی گردن من بیوفته

با همسرم هم سنیم ، از لحاظ مدیریت زندگی نه واقعا پا به پای همدیگه ایم حتی شاید ایشون بهتر ، ولی مثلا ...

من همیشه از مردا توی ذهنم یه موجود قوی که از پس همه چی بربیاد تصور کردم اما میبینم اینطور نیست 

حالا همسرم خیلی عاطفی هم هست اما من دوست داشتم کمی جدی تر میبود

عزیزم این موضوع باعث نشده تو خونه جاتون عوض بشه؟ راستش من خیلی نگران این موضوعم مثلا همه ی مسئولیت ه ...

اشکالش چیه؟؟؟ مگه در حد جا به جایی کوه و ..‌‌‌ است

خوب اگه مالی با شما باشه که عالیه

می تونی کلی برای خودت پس انداز داشته باشی و حتی ماشین و یا هر چیزی به نام خودت باشه

خوب نیست زن از همه جا بی خبر باشه . 

من همیشه از مردا توی ذهنم یه موجود قوی که از پس همه چی بربیاد تصور کردم اما میبینم اینطور نیست حالا ...

اتفاقا تجربه من میکه همیشه خانم ها قوی تر هستن در برابر مشکلات 

در برابر درد و بیماری حتی معمولا خانم ها قوی ترن

عزیزم این موضوع باعث نشده تو خونه جاتون عوض بشه؟ راستش من خیلی نگران این موضوعم مثلا همه ی مسئولیت ه ...

والا اگر شوهر من مسئولیت خرج مالی رو به عهده من می‌گذاشت خیلی پیشرفت بهتری داشتیم

خانم ها مدیریت مالی بهتری دارن اکه البته ولخرج نباشن

منم اولش مثل شما همش حرص میخوردم ولی بعدها مسولیت یه سری کارها رو بهش سپردم حتی وقت اضافه هم داشتم ا ...

میدونین من الان متوجه شدم صبرم کمه مثلا برای یه کاری دیدم اون الان انجام نداد خودم رفتم سریع انجام دادم 

اما الان میفهمم اشتباه میکردم.

یا اینکه الان سرکار همکارا هی از شرایطشون مینالن و... اونم روحیه شو از دست داده که حقوقم کمه و... درحالیکه برای اینکار خیلی تلاش کرد و الان همش تحت تأثیر حرف بقیه قرار میگیره 

والا اگر شوهر من مسئولیت خرج مالی رو به عهده من می‌گذاشت خیلی پیشرفت بهتری داشتیمخانم ها مدیریت مالی ...

برای مالی ما تو خونمون اینطوریه بابا پولهاشو میده مامانم و بعد از مامانم پول تو جیبی میگیره اما خانواده ی اونا نه ، منم زیاد برام مهم نیست.

برای کارهایی مثل تعمیرات خونه و کارهای فنی خونه همسرتون راحت انجام میدن؟ نمی‌دونم چرا سر این موضوع اینقدر حساس شدم 

دقیقا منظورم دنیا دیده بودنهمثلا همسرم میخواست قرارداد خونه امضا کنه می‌گفت خیلی استرس داشتم و...

طبیعیه استرس سر قرار داد به این مهمی

سخت نگیر 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
سلام عزیزم😍😍😍😍خوبم خداروشکر گلم، شما خوبین؟🤗

الحمدلله، منم خوبم🪻اومدم سایت تاپیکتونو دیدم یهو🥰

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
2810