2777
2789

با همسرم هم سنیم ، از لحاظ مدیریت زندگی نه واقعا پا به پای همدیگه ایم حتی شاید ایشون بهتر ، ولی مثلا روابط بین خانواده و اینطور چیزا خودم بهتر میتونم مدیریت کنم که خب بنظرم کلا خانوما در این زمینه قوی ترن

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرم چندماه از من بزرگترن،در بعضی مسائل درست میگید،اون چیزی که من فکر میکنم بهش رو دیرتر بهش میرسه ولی رفتارش خیلی از من عاقلانه تر هست و به جنبه های مختلف یه کار نگاه میکنه

لا طاعةَ لِمخلوق فی معصیةِ الخالق
بلی با چند مورد خواستگار و کیس که اختلاف سنی کمی داشتیم حرف زدم و معاشرت داشتم اصلا حس تکیه گاه بود ...

ولی فکر نکنم شوهر باید تکیه گاه باشه

مادر و پدر تکیه گاه بچه هاشون هستن

زن و شوهر شریک زندگی هم هستن و همیشه باید با هم مشورت کنن و بهترین تصمیم را بگیرن  

اصلا خوب نیست یک نفر به یکی دیگه تکیه کنه 

ولی فکر نکنم شوهر باید تکیه گاه باشهمادر و پدر تکیه گاه بچه هاشون هستنزن و شوهر شریک زندگی هم هستن و ...

😁😊چی بگم دیگه اینا از اصول روانشناسی هم هست 

این که بتونی در مواقع سخت بهش تکیه کنی

قرار نیست همیشه پدر و مادرت باشن یا درگیر مشکلات شما شن

به هر حال نظر شما محترمه و هر کس عقاید خودشو داره

دوران کارشناسی یکی از دوستام با همکلاسیمون ازدواج کرد،اونموقع من میگفتم اینطوری خوب نیست که همسن هستین و من دوست دارم با اختلاف سنی بیشتر ازدواج کنم ، ولی دوستم می‌گفت وقتی اختلاف سنی کمتر باشه مرد بیشتر به حرفت گوش می‌کنه و...، من اینو کمو بیش دارم تجربه میکنم خیلی وقتا حرف منو قبول می‌کنه ولی حس میکنم همش من باید فکر کنم تو موقعیت های مختلف چیکار کنیم و...

انگار سنگینی مسئولیت رو دوش منه

من دوست دارم کنار اون خیالم راحت باشه و...

😁😊چی بگم دیگه اینا از اصول روانشناسی هم هست این که بتونی در مواقع سخت بهش تکیه کنیقرار نیست همیشه ...

منظورم بچه ی کوچک بود

تا هجده سالگی

کلا آدم عاقل و بالغ تکیه گاه نمی خواد

زنهایی که به شوهر تکیه کنن تو سری خور میشن

تجربه ی زیاد مرد یعنی روابط آزاد قبل از ازدواج این را می خواهی عزیزم؟؟؟

نه عزیزم،مطمعنا منظورم این نیست

تجربه ی زیاد یعنی تجربه ی کاری بیشتر، سفر های بیشتر ، چندبار توی شرایط سخت بودن و هندل کردن و.... 

منو همسرم دوسال فاصله سنی،داریمآره این حس شما رد من درک کردم واقعا هم همینطورهخیلی وقتا بچگانه رفتار ...

شما چطور مدیریت میکنین؟

یکیش برای من اینه مثلا تعمیرات خونه را بدون اینکه من بگم انجام بده 

ما عقدیم و خونه ای که اون توش هست یه سری کار داره اما میگه سختمه و... 

من خیلی حس بدی پیدا میکنم این موقع ها

نه عزیزم،مطمعنا منظورم این نیستتجربه ی زیاد یعنی تجربه ی کاری بیشتر، سفر های بیشتر ، چندبار توی شرای ...

دیگه الآن که ازدواج کردی تاپیک زدی بهت بگن اشتباه کردی؟؟؟

لزومی نداره مرد تجربه ی بیشتری داشته باشه

با هم تجربه کنید با هم بسازید

مگه مسابقه است که کی پخته تره؟؟؟؟

2810