2777
2789

دختر من سه سالشع

یکسالو پنج ماهه ک بود یتیم‌شد و پدرشو از دست داد

شماها که این درد بزرگ رو تحمل کردین بنظرتون دختر من ک از این‌سن کم این درد رو داره میتونه باهش کنار بیاد؟؟؟؟ دراینده خیلی اذیت میشه؟؟؟

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ناراحت شدم روحشون شاد شاید من خیلی ضعیفم جون بدع‌ پدرم‌مردمصبر نمیتونم😭😭😭😭فقط اجبار شده برا ...

خدا بهت صبر بده 

چند وقته گلم 

برا منم سخت بود اما زندگی در پیش داریم و تو زندگی خیلی ازین اتفاقا میبینیم و این حقیقته و اگه قرار باشه همچنان به این وضعیتمون ادامه بدیم دیگه توان روحی و روانی برامون باقی نمیمونه تو در آینده مادر میشی و برای اینکه مادر خوبی باشی باید روان سالمی هم داشته باشی! به هر حال هممون یه روزی ازین دنیا میریم و این اتفاق برای هر کسی در این دنیا دیر یا زود اتفاق میفته 

در آینده حتما مشاور ببر چه اذیت بشه چ نشه

بمیرم برای دل کوچیکش طفلی هنوز میگ بابا رفته سرکار 

کی میاد

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷
دوساله بابام رو از دست دادم،اتفافا امروز تولدشه هیچی،الکی میگن خاک سرده،من دوساله داغ دلم خنک نمیشه

خدا پدرتون رو بیامرزه حرف شما درسته واقعا خاک سردی نمیاره منم بهش رسیدم ۱۵ ساله مادربزرگم تنها کسی ک توی دنیا منو دوست داشت حقیقی نتونستم کنار بیام هر وقت میرم سر قبر یک دل سیر گریه میکنم وقبرشو بوس بارون میکنم اما پدرم چون از بچگی ولم کرد هیچ حسی نداشتم بهش ک فوتش منو اذیت کنه 

دوساله بابام رو از دست دادم،اتفافا امروز تولدشه هیچی،الکی میگن خاک سرده،من دوساله داغ دلم خنک نمیشه

من 23ساله مادرم رفته وهیشهههههه توبهترین لحظاتمم نبودشوحس میکنم 

چقدردلم مادرمو  مادرخیلیییییی مهربون بود باهامون مثل دوست صمیمی بود 😭😭😭

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
2810