پارسال مثل امشب اولین شب قبرش بوپ😭😭😭😭دیروز اولین سالگرد فوتش
نابود شدم
دلتنگیش اخ دلتنگیش میکشه ادم😭😭😭😭
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا وقتی دردی رو میده صبر و استقامت هم میدهتو شرایطی قرارت نمیده که نتونی از پسش بربیای
ببخشید این سوال میپرسمامیدوارم جوابتون منفی باشه
شما عزیزی از دست دادین
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
دوساله بابام رو از دست دادم،اتفافا امروز تولدشه هیچی،الکی میگن خاک سرده،من دوساله داغ دلم خنک نمیشه
بابای منم ۵ ام تولدشه
تازه میشد ۶۱ ساله😢
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
همسرم ۱۲ سالگی مادرش و ۲۷ سالگی پدرش رو از دست داده
ایمانش قویه ولی خب یه افسردگی خفیفی فک میکنم داره ولی خودش میگه بعد اونا فهمیدم دنیا هیچ خبری نیست و خیلی روح آزادی داره اینطوریه که دنیا واقعا از نظرش کوچیک و بی اهمیته اصلا دلبسته دنیا نیست
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏