2777
2789
عنوان

جاریم و شوهرش پز داراییشونو میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 17 پست
حالا شما چرا لباس نو اینا نمیپوشی جلوش ؟ولش کن هرچی عشقته بپوش و رفتار کن بخاطر کسی از خودت نزن

نه والا لباس نو هامو یکی دو بار بیرون میپوشم بعد مثلا میپوشم میرم اونجا. 

یا اینکه طلاهای عروسیم هست ولی نمیدازم هم خودم خوشم نمیاد هم دوست ندارم اون حس مزخرفشو تحریک کنم. 

مثلا کتونی ببینه پام سریعا پکر میشه به شوهرش چپ چچپ نگاه میکنه در حالی که من اگر 800دادم به کتونی اون میتونه مثلا دو سه تومنی بخره وضعشون خوبه ولی خب نمیدونم ریشه این رفتار ها تو چیه 

یه سوال از سر کنجکاویه ببخشید تا حالا شده حسودیشون کنی بخاطر وضع مالی

من غبطه افراد موفق رو میخورم مثلا دختر عموم چچون هم ثروت داره هم قیافه هم تحصیلات هم زندگی توووپ. 

ولی این بیشتر اذیتم میکنه با حرف هاش با کارهاش عینه یه جوجه اردک زشت هرررچی میخرم بااااید عینشو بخره تا اروم بشه و این رفتار منو ازار میده که چطور یه ادم میتونه کتونی مثلا سه تومنی بخره ولی میره عینه کتونی 800منو میخره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من غبطه افراد موفق رو میخورم مثلا دختر عموم چچون هم ثروت داره هم قیافه هم تحصیلات هم زندگی توووپ. ول ...

ارزش درگیر کردن فکرتم نداره بیخیال باش 

حتما چیزی داری که اون نمیتونه داشته باشه مثلا قیافه ،اخلاق،یا دوست داشتن وحمایت شوهر .... 

ببین چقدر خودشو از تو کم میبینه که مدام از تو تقلید میکنه