2777
2789
عنوان

امشب شوهرم با جاری هام نشسته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 76 پست
شوهرم سرکاره حالا فکر کردی خونه باشه بچه نگه میداره

همونجا جلوی جمع میزدی تو پرش دیگه جلوی بقیه جوگیر نشه 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وایستادی نگاشون کردی 🤨🤨🤨🤨🤨.جای در لفافه حرف زدن نبود،مستقیم میگفتی بیشعوریتون رو جار نزنید.

عزیزم آین نسخه هارو برا همه تو سایت نپیچید شما چمیدونید شوهر طرف چجوریه 

هر وقت زن و شوهر جسم و روح همدیگه رو آبروی هم دونستن خوشبخت و موفق میشن

اخه بگو مرد حسابی من زنتم میفهمی زنتم یعنی چی ؟

خانما تو رو خدا دختر پسرتون رو برای زندگی مشترک تربیت کنین ، انقدر چیزمیز باید بهشون اموزش بدین تا اگاه بشن یاد بگیرن که وقت هم کم میارین ، وقت تلف نکنین به بچه ها اموزش بدین ... به خدا مهمترین کار شما تو زندگی تربیت آدمه ... الان مادر این آقا کم گذاشته که پسرش شعور نداره زنش رو جدای از خودش ندونه و جلوی جمع به اون حس بد بده

استارتر شوهرت یه جاهایی تحقیر میشه که تو کیف کنی بسپار به خدا

پیاده روی با بچه ات‌ برو حتی شده مسیر کوتاه در حد بیست دقیقهتو خونه تا می‌تونه حلقه بزنتو یونیون انو ...

اون کتو هم گرفتم نشده 

ورزش هم بدون رژیم هیچ فایده ای نداره بچم هم راه نمیاد تو گهواره هم نمیمونه همش بغل

نمیتونم جدا شم ن پول دارم ن کار بچه کوچیک دارم

پس بزن تو دهنش وقتی انقدر بی فکره که جلو چهارتا پلشت واسه اینکه خودشو بامزه و بانمک نشون بده زنشو خورد میکنه منم تپلم کسی راجب هیکلم نظر بده همونجا جلو خودش قهوه ایش میکنم چه برسه طرف بخاد پارنترم باشه

کالری شماری هم نمیتونم

خوب کالری شماری نکن ..همین غذایی که الان داری میخوری ..یکم کمترش کن ..اگر همش بگی نمیتونم و نمیشه که به خودت میای میبینی وزنت خیلی خیلی زیاد شده (اصلا نمی‌گم لاغر کن بخاطر حرفهای همسر و جاری ..بخاطر سلامتی و روحیه خودت )

ب همین راحتی هم نیس

چرا راحت نباشه 

چه طور برای اون راحته که بشینه مسخره کنه 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

هر وقت زن و شوهر جسم و روح همدیگه رو آبروی هم دونستن خوشبخت و موفق میشناخه بگو مرد حسابی من زنتم میف ...

والا مادرشوهرم همش ب من میگه این چ شوهریه نتونستی تربیت کنی

چرا راحت نباشه چه طور برای اون راحته که بشینه مسخره کنه

عزیزم بالاتر هم گفتم این نسخه هارو برا بقیه ب همین راحتی نپیچید شما از کجا میدونی اخلاق شوهر من چجوریه من اگ حرف میزدم پامیشد جلو همه کتکم میزد بچم رو هم میگزفت میگف هری قبلا برام پیش اومده 

2810