2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون نجیب و با شخصبت و با شعوره باهاشون

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 70 پست
در حال حاضر که تا اینجای کار تو این تایپیک نیستند 😃

تاپیکای خیانتا کتکا یعنی همه فیکن یا اینایی که اینجان فیکن😂

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروووو صدهزاااار مرتبه شکر همسرم انقدر مشکلات دارم ولی خداروشکر حداقل سر ازدواج دومم خدا ادم خوبی ...

واقعا امیدی هست برای ازدواج دوم یه شوهر با اصالت نصیبمون بشه🥲

به نام خدایی که دو چشمکی مکی🥲
خدا حفظش کنه واقعا هيچوقت ندیدم هیزی ازش حرف زشت بزنه شوخی بد کنه .کارت ش سرماه دست خانمش هست .هر چی ...

انشالله همیشه خوب باشن

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

دارن فقط پست هارو میخونن🥴

😂😂

خدارو هزاران بار شکر ... همسرم چنین ویژگیهایی دارن و معیارم برای ازدواج شخصیت و اخلاق و ایمان بود ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
خانومایی ک شوهرتون اینجوریهاز زندگی و ازدواج کردن راضی هستین؟

مگه میشه راضی نباشن

و حرص میخورن و دندون کروشه میرن 😁یواش یواش آماده میشن با ملاقه برن سر وقت شوهراشون 😂😅

👌🤣

سلامتی امام زمانسلامتی خودم و خانواده ممرسی ازمحبتتونعزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پ ...

انشااااله ب حق خدای مهربون با یه ادم درست اشنا میشید و ازدواج میکنید همیشه از خدا میخواستم تلافی زجرایی ک با همسر اول کشیدم یه ادم خوب بیاد تو زندگیم سر ازدواج دومم کم اذیت ن‌شدم از طرف مادرش ولی خداروشکر خودش خوبه انشاله برای شما هم خودش خوب میشه هم خانوادش

خانومایی ک شوهرتون اینجوریهاز زندگی و ازدواج کردن راضی هستین؟

بله.

البته ک ویژگی هاش خیلی بیشتر از عنوان تاپیک هست

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
2810