2777
2789
مادرشوهرم تو جمع که میشه ی جوری صدام میکنه و تحویل میگیره و قربون صدقه منوبچه هام میره حتی پدرو مادر ...

مال منو خداروشکر دستش رو شده اطرافیان شناختنش

خدا برای تو هم رو کنه عزیزم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

وقت کردی تاپیک‌هام بخون متوجه میشی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مال منو خداروشکر دستش رو شده اطرافیان شناختنشخدا برای تو هم رو کنه عزیزم

من همه میدونن ولی هیچ کس جرات نداره چیزی بهش بگه همه فقط واگذارش کردن به خدا...من وبقیه عروسا که قسم خوردن تا قیامت نبخشنش 

من همه میدونن ولی هیچ کس جرات نداره چیزی بهش بگه همه فقط واگذارش کردن به خدا...من وبقیه عروسا که قسم ...

اتفاقا من‌بخشیدم 

واقعا نمیخوام اون دنیا چشمم به اینا بیفته حیف نیس اون‌دنیامم اونا رو ببینم 

قربون‌خدا برم من بدون حضور اینا به اعمالم رسیدگی کنه

اتفاقا من‌بخشیدم واقعا نمیخوام اون دنیا چشمم به اینا بیفته حیف نیس اون‌دنیامم اونا رو ببینم قربون‌خد ...

من اگه این دنیا تاوان بده میبخشم واقعا بهترین روزایی هر زنی برامن زهرکرده ...موقعی که باردارم کارایی کردوحرفایی زد که شوهرم وحشی میشد میفتاد بجونم ...زایمان کردم بالاسرم اومد میگفت بچه شبیهه فلانیه ازقصد که فکر وذهن پسرشو مریض کنه آخرم تاسه ماه من زهر میدادم به بچم سرحرف این زنیکه به همه چیز چون پسرش میگفت این بچه من نیست خدا لعنتش کنه 

من اگه این دنیا تاوان بده میبخشم واقعا بهترین روزایی هر زنی برامن زهرکرده ...موقعی که باردارم کارایی ...

خدا خودش میدونه چجوری حقت رو بگیره نترس

منم کم‌نکشیدم یادآوری کنم عذاب میشه برام پس نگم بهتره😁

حال دلت خوب کن بچب به بچه هات و چیزایی که سر شوق میارتت

فقط برامن اینطورنیست همه عروساش مینالن ی شخصبت مریض وبیماری داره ولی خب اینجا کسی ب بیماری روانی اعت ...

همین دیگه 

بعضیا چه جور بگم‌

نمیخوام بترسی یا فکر بد کنی 

فقط حقیقته که شاید باید مراقبت بیشتری از زندگی ات کنی 

بعضی ها هستن دعای زبان بند همراه شون دارن یا دعای محبت اینها همه طلسم هست عزیزم و شاید کسی برای همسرت یه نوع از طلسم ها رو گرفته باشه و همین باعث شده ک موقعی ک میبینیش تپش قلب پیدا کنی. 

نه بابا چه الهامی اتفاقا اولای عقدمون بود واصلا مشکلی نداشتیم برامن که عجیبه گفتم بزارتعریف کنم آیا ...

از همون اول این آقا قسمت شما بوده و اضطرابت بخاطر این بوده 

قسمتتتتتتت

همین دیگه بعضیا چه جور بگم‌نمیخوام بترسی یا فکر بد کنی فقط حقیقته که شاید باید مراقبت بیشتری از زندگ ...

خب من میدونم ویقین دارم که جادوهست وجادوگرهم اطرافم زیادهست ولی بشدت اعتقاد دارم که خدایی هست که ناظره و شر جادو وجادوگرو به خودشون برگردونه به هرکی که چشم دیدن خوشی کسیو نداره یا باعث سلب آسایش و آرامش ی خانواده میشه کلا خدالعنتشون کنه

اسی منم مثل تو ، تو عقد دارم جدا میشم میشه از مراحل طلاق تو عقد. بگی ممنونت میشم

برای من مراحلی نداشت شوهر سابقم ی مشکلی داشت که توافقی جداشدیم و بعدها هم خودکشی کرد.

قضیه مال خیلی سالها پیشه بیشتراز۲۰سال پیش منم اون موقع بچه بودم ۱۷سال و یادم نمیاد پدرم رفت دنبالش و ...

آها 

ایشالا که موفق و پیروز باشی 

من خیلی میترسم که دیگه نتونم ازدواج کنم بخاطر عقد ناموفقی که داشتم برام دعا کن