2777
2789
عنوان

خانوما به همسراتون اجازه میدید شبا با دوستا برن بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 28 پست

شب نمیره بیرون با اون ولگردا

روز میره

البته خدا رو شکر تو شهر من نیستن،تو شهر همسرمن،کم می بینتشون،هر وقت بره اونجا

ماشالا اجازه هم که نمیگیره

یهو خبری میگه دارم با فلان ولگرد میرم بیرون

مث دار و دسته همجنسبازا😒

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من به شخصه همسرم خداروشکردوست مجردنداره انقدردیرازدواج‌کرده همه دوستاش متاهلن ووقتی میخوادبادوستاش بره جایی میگم منم میام خانوماشون روبگوبیان خانوم های اونااصلابراشون مهم نیس منم که اینجوریم دوست دارم هرجامیره باشم وسره اعتمادنداشتن نیستش اصلابه هاطرحسادته دوست ندارم بدپن من بره جایی وبهشم خوش بگذره 🥺😂

من با رفتنش مشکل ندارم با قلیون شدنش مشکل دارم...اصلا نمی‌کشید الان عاشق قلیون شده...میدونم کم کم به ...

خب این یعنی همسرشماویژگی تاثیرپذیری داره نزاربره پی شاین رفیقاش خواست بره سعی کن اگه متاهلن توام بری

من همسرم درسته دوستاش سیگارین ولی خودش لب به سیگارم نمیزنه اگه میخواست سیگاری بهش مثل اونابعد10سال رفاقت باهاشون میشد ولی همسرشماترسناکه

مهم نباشه برات مرد ارزش فکر مشغولی نداره ادم و بکنی تو شیشه کار خودشو میکنه پس نگران این نباش ک تو گ ...

نمیخوام بره لعنتییی بمونه تو قفس 

بیچاره هیچی نمیگه  

کابریم دست سه نفره   
خب این یعنی همسرشماویژگی تاثیرپذیری داره نزاربره پی شاین رفیقاش خواست بره سعی کن اگه متاهلن توام بری ...

پنهونی قلیون میکشید از بوش متوجه شدم چون اسپرمش به شدت افت کرد و ما تو اقدامیم...جالبه میگه باردار شی من قلیون میکشم قتل ک نیست قلیونه

همسر من با دوستاش مسافرت هم میره،  بهش اعتماد دارم، خط قرمزای خودم و دارم اگه یه روزی بفهمم خطا کرده باید از زندگی من بره بیرون، کنکاش هم نمیکنم، البته من خودم هم مسافرت مجردی رفتم و تو اینجور موارد مشکلی نداریم 

ایخدا

آخه واقعا هم جمع پسرا خیلی درپیتن

اینم عاشق همون درپیتاس

نمیدونم چرا دلش میخواد ببینتشون

بعد همسر من مشهدیه‌.یه بار رفته بودیم مشهد،بعد گفت میخوام با این ولگردا برم نمیدونم کجا.یه جا هس اطراف مشهد طبیعت داره😂اسمشم نمیدونم.من موندم پیش خونوادش این رفت.

بعد ازشون عکس اومد بیرون،همشون بغل هم رو حصیر خوابیده بودن زیر سایه درخت،رو خودشونم یه حصیر انداخته بودن خوابیده بودن چفت هم😑

یعنی چی آخه لعنتیا😒

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨