2777
2789
عنوان

کرم پودر روزانع‌ خداخیرتون‌بده معرفی کنید🙏♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 32 پست
اینفالیبل اورآل شیشه ای خیلی خوب و طبیعیه با بیوتی بلندر خیلی خوب میشینه رو پوست قیمتش ۷۵۰

عکسشو‌داری نشونم بدی قشنگم؟

قیمتشم بالاس 🤦‍♀️

بخدا کابربسیار قدیمی هستم ولی گوشیمو پسرم ترکوند دیگه کاربری قبلیمو از دست دادم🤓با تشکر💋
از ۲۰۰ داره تا ۵۰۰

این میگن بدلش‌هم هست  الان من چطور بدونم کدون بدله🤦‍♀️

دیشب قیمت کردم گفت دویست

نمیدونم  خوبه یانه

بخدا کابربسیار قدیمی هستم ولی گوشیمو پسرم ترکوند دیگه کاربری قبلیمو از دست دادم🤓با تشکر💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مچکرم عزیزم🥰💋بخدا اونطور که فک میکنم آرایش نمیکنم هفته ای نهایتا ۳بارکرمپودر استفاده کنم اکثرا ضدآ ...

استی لادر خیلی وقته استفاده نکردم 

۴ ، ۵ شایدم بیشتره چون دلار خیلی نوسان داره و بالا رفته منم دو سال پیش استفاده میکردم خبر ندارم از قیمتش الان

نه اصلا فقط ارایشی فروش های خاص دارنش اونم بعضیاشون سفارش دادنی میارن چون قیمتش بالاس هر کسی استفاده نمیکنه 

قربونت عزیزمگفتم بگم قبلش بهترهاخه ادم بعدا سنش بالاتر میره متوجه میشه چقد اثر مخرب داستن این کرم پو ...

دقیقا اینطوره مثلن من سر چربی صورتم و تنبلی خودم عادت کرده بودم با صابون آن آجی میشستم صورتمو سالها این کارم بود نگو الان چهارتا لک قهوه ای رو پوستم افتاده بخاطر اون صابون🤦‍♀️🤦‍♀️اونقدرپشیمونم

آین درحالیکه ما ژنتیکی‌کلا پوستمون‌خوبه لک نداره

نزننن کرمپودر🔪🔪😂ولی خودن راستش اصلا کرمپودر استفاده نمیکنم😕شیگلم و دیدم یکی میگفت خیلی مات خوب ب ...

بخدا منم خیلی می‌خوام فقط ضدآفتاب بزنم همیشه 

ولی گاهی وقتا اصلا با ضدآفتاب  حال نمیکنم 

بخدا منم خیلی می‌خوام فقط ضدآفتاب بزنم همیشه ولی گاهی وقتا اصلا با ضدآفتاب حال نمیکنم

ارهه دقیقا

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

استی لادر خیلی وقته استفاده نکردم ۴ ، ۵ شایدم بیشتره چون دلار خیلی نوسان داره و بالا رفته منم دو سال ...

مچکرم عزیزم

دقیقا اینطوره مثلن من سر چربی صورتم و تنبلی خودم عادت کرده بودم با صابون آن آجی میشستم صورتمو سالها ...

اره ببین من دکتر پوستم میگه تا جاییکه ممکنه صورتتو نشور 

فقطم با فیس واش مخصوص پوستت بشور 

بعدشم یه مدت بخور گیاهی بده و ماسک طبیعی بزار لکه هات میره کرم پودر اینارو تشدید میکنه بیشتر سعی کن پاکسازی کنی 

راستی زالو هم خیلی خوبه برای لکه و روشن شدن و کلا پاکسازی پوست البته زیر پوست 

ی کرم جدیدا گرفتم واسه صورتایی ک اکنه و جوش دارن خوبه اگ بدردت میخوره تا عکسشو بذارم

مرسی عزیزم😘من صورتم کلا هیج مشکل خاصی نداره آکنه هم ندارم 

اینطور که دوستان گفتن منصرف شدم همون ضدآفتاب بزنم بعتره🤦‍♀️

مرسی عزیزم😘من صورتم کلا هیج مشکل خاصی نداره آکنه هم ندارم اینطور که دوستان گفتن منصرف شدم همون ضدآف ...

اگ جوش اینا نداری و صورتت صافه همونطور ک دوستان گفتن فقط ضد افتاب بزن 😘

اره ببین من دکتر پوستم میگه تا جاییکه ممکنه صورتتو نشور فقطم با فیس واش مخصوص پوستت بشور بعدشم یه مد ...

چقدر خوب توضیح دارم♥️🥰🥰🥰🥰🥰ممنون عزیزم

2810