2777
2789

این پیام ایشون بود یا شما؟ چقدر نامفهوم بود

ببین آدمی که تو رو دوست داشته باشه، تو رو با حال بد نمی‌ذاره و بره بعد بیاد چند تا جمله بگه که من واسه اینکه به درس و مشقت لطمه نخوره رفتم. مگه با رفتنش لطمه نخوردی؟ تو کتاب شازده کوچولو میگه آدمی کسی رو اهلی خودش میکنه، نسبت بهش مسئولیت پیدا میکنه. 

بازم این آدم می‌ره و بدتر و شدیدتر از قبل 

حتی اگر بمونه که قطعا نمیمونه، صلاحیت رابطه عاطفی رو ندارن چون به بلوغ عاطفی نرسیده. نه رفتنش قابل توجیه بود نه اومدنش.

خیلی مشخصه که هنوز دوسش دارین و خیلی مشخص تره که بهش برمیگردین،اینو از طولانی بودن متن پیامهاتون میش ...

اتفاقا همه حرف های دلش ریخته بیرون که دیگه حرف نگفته نداشته باشه و در اون چاه فاضلاب با خیال راحت بزاره

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی مشخصه که هنوز دوسش دارین و خیلی مشخص تره که بهش برمیگردین،اینو از طولانی بودن متن پیامهاتون میش ...

نه دیگه دوسش ندارم ولی دو سال خیلی زجر کشیدم این حرفارو باید  دو سال پیش میزدم همش رو دلم مونده بود 

اتفاقا همه حرف های دلش ریخته بیرون که دیگه حرف نگفته نداشته باشه و در اون چاه فاضلاب با خیال راحت بز ...

دقیقااا این حرفا دو سال رو دلم مونده بود گفتمو راحت شدم 

نه دیگه دوسش ندارم ولی دو سال خیلی زجر کشیدم این حرفارو باید دو سال پیش میزدم همش رو دلم مونده بود

روحت رو از این شخص پاک کن و از این به بعد به فکر خودت باش 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
این پیام ایشون بود یا شما؟ چقدر نامفهوم بودببین آدمی که تو رو دوست داشته باشه، تو رو با حال بد نمی‌ذ ...

برام مهم نیس دیگه  فقط ی حرفاییو باید بهش میزدم که زدم 

اگه خواس بهت ثابت کنه میتونه عکس از تاریخ اعزامشب سربازی رو برات بفرستم اونوقت میفهمی دروغ میگهیا را ...

برام مهم نیستش  جایی تو زندگیم نداره  میدونم سربازیه دقیقا ی کی دو ماه بعد کاتمون رفت 

دقیقااا این حرفا دو سال رو دلم مونده بود گفتمو راحت شدم

آدم از این لجش می گیره که حتی دلیل بی خبر رفتنشون هم یه بهانه میارن و میاندازن گردن طرف و منت می زارن که ما به خاطر خودت رفتیم!   تو که به خاطر من رفتی می خواستی لطف کنی از همون اول نمی امدی! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
یعنی چی

توجه نکن 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
2810