2777
2789
عنوان

کاش میتونستم داد بزنم و به مجردا بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2157 بازدید | 107 پست
اون که جداست ولی اسی خیلی تاکید میکنه به شناخت قبل ازدواج میگم اینجور هم نیست شناخت طرف یه موضوعه خا ...

چرا اتفاقا معلوم میکنه، اگه به «قصد شناخت» بخوایید با طرف رفت و امد کنید خوبم میشناسید، خیلی وقتا ادما متوجه یه red flag هایی میشن ولی چون دلشون نمیخواد ببینن اونا رو‌چشماشثنو میبیندن!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید که میپرسم شما بچتونو دکتر بردید؟ من دکتر بردم ازمایش هاش خوب بود دوتا قرص داد که نتونستم بدم ...

عزیز دلم بمیرم 

خانواده منم مادر مخصوصا فقط میخواستم من زودتر ازدواج کنم 

۱۵ سالگی میگفت تردیدی

پسر من شوهرم خسیسه پول نمیده ببرم دکتر ولی اگه بردم همینجا جوابتون میدم چه داروهایی داد بهش 

ولی اگه انرژی باشه تا یه سنی هست و خوب میشه بنظرم من خودمم تا ۱۰ سالگی شب ادراری داشتم 

حالا هر کی مقصر بود ه هر چی شده الان شما اینجا وایسادی، بجای حسرت گذشته و داغونتر شدن فکر کن راه حل ...

راه حل استقلال مالی منه که شوهرم نمیزاره سر کار برم و خسیس هم هست 

راه حل فهمیدن و درک کردن حرفای و خواسته های یه زنه که شوهرم اصلا توجه نمیکنه نمیزاره پیشرفتی کنم هیچی هیجی

راه حل استقلال مالی منه که شوهرم نمیزاره سر کار برم و خسیس هم هست راه حل فهمیدن و درک کردن حرفای و خ ...

راه حل های ناممکن نه، راه حل ممکن! طوری نشه ۲۰ سال دیگه بگی عجب اشتباهی کردم خودمو تباه کردم!! 

راه حلایی که شما ارایه میدی کارهاییکه انتظار داری شوهرت بکنه، اون اختیارش با شما نیست کاری که خودت اختیارشو داری برای تغییر زندگیت انجام بده!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
عزیز دلم بمیرم خانواده منم مادر مخصوصا فقط میخواستم من زودتر ازدواج کنم ۱۵ سالگی میگفت تردیدیپسر من ...

به دختر من دوتا قرص داد یادم نیست اسمشو قبل خواب بدون اب باید میدادمش 

که خب قبل خواب دارو میخوره نمیشد دیگه اونو بهش بدم منم نخریدم

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 
به دختر من دوتا قرص داد یادم نیست اسمشو قبل خواب بدون اب باید میدادمش که خب قبل خواب دارو میخوره نمی ...

خوب میشه عزیزم مطمعنن یه دوره داره چون ارثی هست خوب میشه

۱۵ سالگی الان ۳۵ سالمه

من ۱۶ سالگی ازدواج کردم کاش میتونستیم باهم داد بزنیم این حرفارو بگیم 

من یبار خودکشی داشتم 

عصبی روانی 

افسردگی روانی شدید

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
راه حل استقلال مالی منه که شوهرم نمیزاره سر کار برم و خسیس هم هست راه حل فهمیدن و درک کردن حرفای و خ ...

وای تو چرا زندگیت عین منه😑

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
2810