2777
2789
عنوان

کاش میتونستم داد بزنم و به مجردا بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 81 پست

عزیز نه سن ازدواج شما درست بوده نه مدت آشنایی 

آشنایی تا 3 ماه همش هیجانه تو سن درست خودش چه برسه به 15!! 

اما از یه خانم 35 ساله بعیده بگه صیغه بخونید برای آشنایی

صیغه کلا مسیر شناخت رو منحرف میکنه

حتی یا اینکه آدما از همدیگه باید شناخت جنسی هم حتما داشته باشن  اما صیغه نه صیغه دست آدما رو بیخود و بی اندازه باز میکنه

چقدر حالت شبیه حال منهه😭😭من ۱۶ سالگی ازدواج کردم الان ۳۲ هستم منم از زندگی هیچی نفهمیدم دختر منم ‌ ...

عزیزم  چقد شبیه هستیم 

انشاله  خدا کمکت کنه عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از کارهایی ک متأسفانه دخترها انجام میدن مثلا توی دوران دوستی و یا عقد ی کاری ک برخلاف میل شون هست همسرشون انجام میده 

مثلا یکی دو بار دست بلند کردن یا خساست یا فحاشی و اینا ولی دخترا گذشت میکنن 

با خودشون میگن نه بعد ازدواج تغییرش میدم فلانش میکنم . همش توی ذهن شون رویاپردازی میکنن وگرنه اگه چش و چالشون رو وا کنن و اینجور رفتار هارو نا دیده نگیرن خوب میشه 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
عزیز نه سن ازدواج شما درست بوده نه مدت آشنایی آشنایی تا 3 ماه همش هیجانه تو سن درست خودش چه برسه به ...

عزمزمه از صیغه محرمیت منظورم اینه که بتونن با هم بیرون در حد یکی ۲ ساعت زیر نظر خانواده ها بیرون برن که محرم باشن حرف بزنن رفتار و حرکات پسر زیر نظر بگیره 

چون خانواده اجازه بیرون و اینا به من نمیدادن 

من منظورم ک بتونن زیر نظر خانواده بیرون برن همو بشناسن

ولی صیغه رو به هیشکی اونم دختر مجرد توصیه نکن 

به جای این حرفا بگو چهار صباح زیر نظر خانواده رفت و امد کنید و سن مناسبم ازدواج کنید 

به نظرم دلیل حال شما سن پایینتون بوده ...

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عزمزمه از صیغه محرمیت منظورم اینه که بتونن با هم بیرون در حد یکی ۲ ساعت زیر نظر خانواده ها بیرون برن ...

کار خانواده شما اشتباه بوده 

میدونم منظور شما چیه عزیز ولی صیغه که خونده شد به قول یکی از دوستان مرد میگه حقمه و کلا پروسه میره تو تنش بیخودی 

خانواده ها باید تغییر فرهنگ بدن تا از زندگی های غلط جلوگیری بشه 

من خودم نمیبخشم و شوهرمم نمیبخشم که اومد با یه دختر ۱۵ ساله ساده طرح دوستی و ازدواج ریخت نگفت این بچ ...

شوهرت چقدر ازت بزرگ تره؟ بنظرم مقصر پدر مادرت بودن!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
عزیزم چقد شبیه هستیم انشاله خدا کمکت کنه عزیزم

ببخشید که میپرسم 

شما بچتونو دکتر بردید؟ 

من دکتر بردم ازمایش هاش خوب بود دوتا قرص داد که نتونستم بدم بهش چون داروی صرع مصرف میکنه دخترم 

من خانواده ی شوهرم هم شب ادراری هم صرع رو ارثی دارن بعد مادرم با وجود این که خبر داشت با ازدواج ما موافقت کرد من فقط ۱۶ سالم بود 

😞😞😞

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 
من ۳۰سالمه و شش ماهه با یه آقایی به نیت ازدواج و با اطلاع خانواده صحبت می کنم بنظرت واسه شناخت چه چی ...

دقیقا خانواده خیلی مهم 

شوهر من وابسته به خانوادشه 

دست بزن داره 

خسیس هست که خساست زندگی ادم نابود میکنه 

حتما ۱ سال اشنایی بزارید و ذربین به دست بگیرید همه رفتاراش بسنجید 

حالا هر کی مقصر بود ه هر چی شده الان شما اینجا وایسادی، بجای حسرت گذشته و داغونتر شدن فکر کن راه حل چیه که ۲۰ سال دیگه نگی کاش ۲۰ سال پیش اینکارا و میکردم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
واقعا فکر میکنی شناخت یه دختر ۱۵ ساله شناخته؟؟!!

اون که جداست ولی اسی خیلی تاکید میکنه به شناخت قبل ازدواج میگم اینجور هم نیست شناخت طرف یه موضوعه خانواده و.... اصلا معلوم نمیکنه 

2810