2777
2789

مثلا یه چیز میخوان ندارید یا نمیخواید بدید و اونا گریه و زاری میکنن

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی محلی 

من اگه بگم نه، حرفم نه میمونه!!!! زمین و زمان هم به هم بدوزن حرفم عوض نمیشه

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

داد میزنم آروم میشه نمکشم واقعا

بیشتر داد بزن تا بچه ات دچار استرس و اضطراب و کند ذهنی بشه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من میگم نه . دیگه هم کل کل نمیکنم. گرچه ک عصبی میشه... 

اعصابمم بکشه دلیلشو میگم و این خیلی بهتره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
بی محلی کن هرچی توجه کنی بدتر میکنه

من واقعا اصلا محل نمیدم قبلا عصبیمیشدم چون بعضی وقتا واقعا غر غرو میشه ولی الان محل نمیدم و فقط کنارشم تا گریه هاشو بکنه اینطوری هرچند اعصابم خورد میشه برا گریه دلی عذاب وجدان ندارم

بابام واسه ما بی محلی کرد آدم شدیم

واسه آبجیم سنشون بیشتر شده حوصله کلنجار ندارن واسه بسته شدن دهنش هرچی بخواد واسش فراهمه

خیلی بد بار اومده ، روزی حداقل ۲۰۰ خرج لپ لپ داره..

میبینم آن شکفتن شادی را..🌤
بابام واسه ما بی محلی کرد آدم شدیمواسه آبجیم سنشون بیشتر شده حوصله کلنجار ندارن واسه بسته شدن دهنش ه ...

متاسفانه من پدر و مادرم اینکارو بابچم میکنن ولی خب خودم اینطور نیستم و باج نمیدم

من میگم نه . دیگه هم کل کل نمیکنم. گرچه ک عصبی میشه... اعصابمم بکشه دلیلشو میگم و این خیلی بهتره

اره واقعا درستشهمینه 

بیشتر داد بزن تا بچه ات دچار استرس و اضطراب و کند ذهنی بشه

بعضی وقتا اعصاب خورد کن میشن بچه ها من اصلا دلم نمیخواد دعوا کنم ولی گاهیپیش میاد ولی موافقم با حرفت

بعضی وقتا اعصاب خورد کن میشن بچه ها من اصلا دلم نمیخواد دعوا کنم ولی گاهیپیش میاد ولی موافقم با حرفت

خودمم عصبانی میشم گاهی ادمیزاده دیگه...ولی نه سر هر مسئله ای!