2777
2789
عنوان

مگه ما چیمون از بقیه کمتره که معروف نیستیم تو نی نی سایت ❓❓❓❓❓🤍🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 156 پست
نه بزار راحت باشه دست خودش نیست مغزش تکرار میکنه باید آروم باشی و با آرامش و توجه گوش کنی و یک بعد ت ...

میشه بگین دخترتون چطور تکرار میکرد؟؟؟چندتا جملات رو بگین

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه بگین دخترتون چطور تکرار میکرد؟؟؟چندتا جملات رو بگین

پشت هم مثلا می‌گفت مادرجون گفت هی میگفت تا بحث جدید بشه یا حواسش پرت بشه

تلویزیون رو کامل بگیر ازش مخصوصا باباسفنجی سمه

و هم گوشی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من خودم افسردگی گرفتمه دکتر قرص داد بعضی وقتا ک‌میخورم خوبم وگرنه مثل الان ک تو نی نی سایتم مثل دیوو ...

عزیزم یک روز اینقدر حرف بزنه بگی ساکت،،! 

بعضیا ییهو زبون باز میکنن 

تخم کفتر هم بدید 

مغزش رو هم گرم نگهدارید 

پشت هم مثلا می‌گفت مادرجون گفت هی میگفت تا بحث جدید بشه یا حواسش پرت بشه تلویزیون رو کامل بگیر ازش م ...

نه پسر من اصلا تکرار اینطوری نداره فقط حرف های خودم یا داداشش رو یکبار تکرار میکنه نمیدونم چرا اینطور میکنه 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
نه پسر من اصلا تکرار اینطوری نداره فقط حرف های خودم یا داداشش رو یکبار تکرار میکنه نمیدونم چرا اینطو ...

اره دختر منم

می‌گفتم مثلا غذات می‌ریزه تکرار می‌کرد:غذا می‌ریزه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم یک روز اینقدر حرف بزنه بگی ساکت،،! بعضیا ییهو زبون باز میکنن تخم کفتر هم بدید مغزش رو هم گرم ن ...

خداکنه من بخدا نگران حرف زدنش نیستم چون الان با همون تک جمله ای هم منظورش رو میرسونه ولی میترسم اوتیسم باشه از رو تکرار کردنش البته ک فقط یکبار هم تکرار میکنه

اره دختر منممی‌گفتم مثلا غذات می‌ریزه تکرار می‌کرد:غذا می‌ریزه

دکتر نبردی شما؟؟چقد طول کشید تا کامل برطرف شد؟؟

وای خدا کنه اینم درست بشه بخدا هر لحظه ک تکرار میکنه دلم خون میشه از بس بهش گفتم تکرار نکن خودشم با ...

خیلی باهاش بد رفتار میکنید اون برای جلب توجه اینکارو میکنه. 

اصلا واکنش نشون ندید 

متوجه حرفهاتون شده که به این و اون گفتین نمیتونه صحبت کنه وانمود میکنه میتونه و میخواد ثابت کنه به شما پس تکرار میکنه 

شما همون کتاب بخون. شعر بخون حتی اگر نگه ییهو بعد چند وقت همه رو براتون میخونه همه شعرهارو 

اره دختر منممی‌گفتم مثلا غذات می‌ریزه تکرار می‌کرد:غذا می‌ریزه

عزیزم میشه بگی وقتی شروع ب جمله گفتن کرد تکرارش شروع شد و با کامل حرف زدنش تکرارش هم قطع شد یا ادامه دار بود؟

دکتر نبردی شما؟؟چقد طول کشید تا کامل برطرف شد؟؟

چرا اول مغز و اعصاب کودکان مشکلی نداشت 

بعد کفتار درمانی ک دیدم کار خاصی نمیکنه و بچه دچار اضطراب میشه برا همین خودم باهاش حرف زدم و 

خیلی باهاش بد رفتار میکنید اون برای جلب توجه اینکارو میکنه. اصلا واکنش نشون ندید متوجه حرفهاتون شده ...

نه فک‌نکنم متوجه بشه؛مثلا امشب براش لباس خریدم هرچی گفتم برو بیار ببین دوس داری یانه اصلا براش مهم نبود تا گفتم لباست بیار میخایم بریم‌پیش خاله اورد از ی نمونه اش ک‌اصلا خوشش نیومد نذاشت تنش کنم 

2810