عزیزم میشه بگی وقتی شروع ب جمله گفتن کرد تکرارش شروع شد و با کامل حرف زدنش تکرارش هم قطع شد یا ادامه ...
نه اصلا ب خودم اومدم دیدم تکرار نمیکنه دیگه
بعد بدون تمرین جملات جدید میگفت ک ذوق میکردم
درکش پایین بود
بهتر شد
هنوز ب هم سن های خودش نرسیده ولی خیلی بهتر شده شاید یک سال دیرتر بزارم بره مدرسه تا جبران بشه و اذیت نشه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
چرا اول مغز و اعصاب کودکان مشکلی نداشت بعد کفتار درمانی ک دیدم کار خاصی نمیکنه و بچه دچار اضطراب میش ...
من ی جا بردمش البته گفتار درمان و اینا نبود بیشتر ی مرکزی بود ک تمرکز رو میبرد بالا حالت بازی درمانی گفت من اظطراب میبینم تو بچه دیگ نبردمش گفتم اول ببرم پیش پزشک؛درک دخترتون چطور بود تو سن ۴ سالگی؟
باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست وزن ۲۰اذر ۹۰.۲۵۰🫢
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
خب پس منظور شما رو متوجه میشه گفتید لباس بیار بریم پیش خاله یه وقت هست اصلا منظور متوجه نمیشه اون دی ...
نه اینا رو میدونه؛مثلا من تو اتاق باشم ازش بپرسم داری چیکار میکنی میگ مثلا ببعی میبینم (برنامه کودک)یا مثلا نمک پر میکنم منظور نمکدون هست یا سر شب تفنگش رو داداشش شکسته بود دیدش با حالت ناراحتی اومد گفت شکسته باید بریم فلان مغازه تفنگ بخریم
باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست وزن ۲۰اذر ۹۰.۲۵۰🫢
عزیزم تو روخدا دعا کن منم ی روز همچین حرفی رو تایپ کنم نمیدونی خو چقد حالم بده؛دخترتون تقریبا چندماه ...
دختر من ک اصلا سایلنت بود بعد هم حرف زد تکرار بود قشنگ نزدیک دو سال شد شاید
پسر منم قبلا یادمه تک کلمه تکرار میکرد بعد ک جملاتی ک میگفتیم رو عینن تکرار میکرد ولی از وقتی ک جملاتش بیشتر شده خیلی وقتا با فعل خودش تکرار میکنه مثلا میگم اب میخای میگه اره میخواستم اب؛ فعل ها رو کلا اول جمله اش استفاده میکنه ولی میبینی من با یکی دیگ دارم صحبت میکنم اینم ی حرف از جملم میگیره تکرار میکنه؛مثلا بهش میگم اول برو جیشت رو بکن بعد بیا میگ اول ولی اگ بگم برو جیش بکن هیچی نمیگه میره انجام میده یا میگ ندارم