2777
2789
عنوان

مگه ما چیمون از بقیه کمتره که معروف نیستیم تو نی نی سایت ❓❓❓❓❓🤍🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 156 پست
بنویسید

خب اولیش قبولی اون چیزی که مدنظرم هستد

بعدش اون مهارتی که می‌خوام منو اون کسی که دوسش دارم کامل یاد بگیریم و یه عالمه پول دربیاریم 

و به خوبی و خوشی به همین کسی که دوست دارم برسم 

از اون اکیپایی که دوستانه میان تو سایت و زیر ۲۱ سالن و همش مسخره بازی درمیارن و همو تگ میکنن انقد بد ...

والا من زیاد دقت نمیکنم به کسی چی میگه ولی خب آزاری هم به مانمیرسونن بنده خداها سنشون هم کمه باهم خوشن

نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه❌لایک نکن جان جدت❌️توتاپیکای مذهبی وصلوات لایکم کن تا یادم نره☺️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر شماهم حرفاتون رو تکرار میکرد؟؟

تکرار میکرد

جیغ می‌کشید

متوجه نمیشدم

جمله نمیگفت

حرکتی بود . تک کلمه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
والا من زیاد دقت نمیکنم به کسی چی میگه ولی خب آزاری هم به مانمیرسونن بنده خداها سنشون هم کمه باهم خو ...

درست ولی خوشگذرونی هم جایی داره ، ادم هرجا که نباید خوشگذرونی کنه

۲۰روز دیگ نوبت دکتر گرفتم ی استان دیگه هم میخام ببرمش ک چندتا دکتر بررسی کنن؛اتفاقا جدیدا خیلی براش ...

من که فکر نکنم نگران کننده باشه شما بیشتر فکر کنم از حرفها و رفتارهای اطرافیان ناراحت شدید 

تکرار میکردجیغ می‌کشیدمتوجه نمیشدمجمله نمیگفتحرکتی بود . تک کلمه

وای خدا کنه اینم درست بشه بخدا هر لحظه ک تکرار میکنه دلم خون میشه از بس بهش گفتم تکرار نکن خودشم با داد میگ تکرار نکن داداشش هم متوجه شده تا ی چیزی تکرار میکنه میگه مامان باز تکرار کرد جدیدا شروع کردم بهش توضیح میدم ک من با تو نبودم ک داری حرف میزنی من با فلانی بودم نمیدونم میفهمه یانه ولی بهش میگم سکوت میکنه

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
وای خدا کنه اینم درست بشه بخدا هر لحظه ک تکرار میکنه دلم خون میشه از بس بهش گفتم تکرار نکن خودشم با ...

نه بزار راحت باشه دست خودش نیست 

مغزش تکرار میکنه باید آروم باشی و با آرامش و توجه گوش کنی و یک بعد تموم شدن حرفش تکرار کنی ک اهان پس...

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من که فکر نکنم نگران کننده باشه شما بیشتر فکر کنم از حرفها و رفتارهای اطرافیان ناراحت شدید

من خودم افسردگی گرفتمه دکتر قرص داد بعضی وقتا ک‌میخورم خوبم وگرنه مثل الان ک تو نی نی سایتم مثل دیوونه ها فقط میچرخم دنبال تاپیک‌های گذشته ک کمی اروم بشم؛شرایطم خیلی سخته دوتا بچه کوچیک خودم تنها ببر مدرسه ببر خرید برو نونوایی برو میوه بگیر ووووووو دیگ تحمل ندارم

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

الان پر بازدید می‌کنیم 

2810