پسرم ۱۰ سالشه بسیار پسر حرف گوش کن و مودب و بی آزار و اذیتی هستش امروز کمدش رو تمیز میکردم چشمم خورد به دفتر خاطراتش که به نظر میومد مخفی کرده ،واقعیت کنجکاو شدم و بازش کردم و خوندم ،ابراز علاقه به یکی از دخترای اقواممون که هم سن خودش بود کرده بود و در مورد این نوشته بود که خیلی دوست داره یه بار ازش لب بگیره،این جمله رو که خوندم نمیدونید چه حالی شدم تا الان خودمو یه جوری نگه داشتم ولی واقعا نمیدونم چه رفتاری نشون بدم ،بچه ها من سعی میکنم تمام مسائل رو پیشش حفظ کنم شاید باورتون نشده ولی مدت هاست که تاب و شلوارک پیشش نمی پوشم یا خیلی مسائل دیگه رو رعایت میکنم الان واقعا هاج و واج موندم که این چه جمله ای بوده که نوشته اصلا باورش برام سخته😔
❤️تو ماهی ومن ماهی این برکه ی کاشی........اندوه بزرگیست زمانی که نباشی❤️
خب تعجب نداره توی خیلی کارتون ها هم وجود داره این موضوع لب گرفتن اون فقط این رو فهمیده که دونفر که به هم علاقه دارن لب هم رو میبوسند خب چرا انقدر وحشتناک میکنید همه چی رو؟
***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
درمورد مسائل جنسی چقدر میدونه یا جنس مخالف،باید مناسب سنشون یه چیزایی رو بدونن نباید از کسی جز والدین بشنون براشون جذاب میشه،اینکه مامان بابا نگفتن بهم حتما یه چیز ممنوعه است،بچه هم که عاشق مخفی کاری و کار یواشکی کردن هستن
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
عزبزم از دوستاش اینو شنیده متاسفانه جامعه مون رو به این چیزا رفته و بلوغ ها زودرس شده کاریشم نمیشه ک ...
میدونید من خیلی مادر حساسی هستم و احساس میکنم هرچقدر حساس باشی بدتر و اتفاقای بیشتری تهدیدت میکنه ،همیشه سعی میکنم پیشگیری کنم ولی این دفعه واقعا رو دست خوردم
❤️تو ماهی ومن ماهی این برکه ی کاشی........اندوه بزرگیست زمانی که نباشی❤️
اتفاقا اینجوری مشکلاتش درگیری های ذهنیش رو میفهمی . مطمئن باش در حد همون فکر میمونه سعی کن برای پسرت در حد سنش روابط رو شرح بدی مثلا اینکه زن و مرد بعد ازدواج اجازه دارن به جای لپ لبهای همدیگه رو ببوسن چون این مدل محبت زن و شوهری هست
بابا فضا مجازی و این چیزیا چیه زمان مام تو کارتونا زن و مرد هم میبوسیدن پسرتم به نظرم این حرف از روی دوس داشتن نوشته ته غریضه جنسی دیگه ام به نظرم دفتر خاطراتش نخون