2777
2789
عنوان

دفتر خاطرات پسرم تو رو خدا کمکم کنید 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2441 بازدید | 100 پست

خب تعجب نداره توی خیلی کارتون ها هم وجود داره این موضوع لب گرفتن اون فقط این رو فهمیده که دونفر که به هم علاقه دارن لب هم رو می‌بوسند خب چرا انقدر وحشتناک میکنید همه چی رو؟

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
آخه چه چیزی رو بهش بگه

درمورد مسائل جنسی چقدر میدونه یا جنس مخالف،باید مناسب سنشون یه چیزایی رو بدونن نباید از کسی جز والدین بشنون براشون جذاب میشه،اینکه مامان بابا نگفتن بهم حتما یه چیز ممنوعه است،بچه هم که عاشق مخفی کاری و کار یواشکی کردن هستن

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزبزم از دوستاش اینو شنیده متاسفانه جامعه مون رو به این چیزا رفته و بلوغ ها زودرس شده کاریشم نمیشه ک ...

میدونید من خیلی مادر حساسی هستم و احساس میکنم هرچقدر حساس باشی بدتر و اتفاقای بیشتری تهدیدت میکنه ،همیشه سعی میکنم پیشگیری کنم ولی این دفعه واقعا رو دست خوردم 

❤️تو ماهی ومن ماهی این برکه ی کاشی.‌.......اندوه بزرگیست زمانی که نباشی❤️
ای ننه ، چیزی نیست حسش رو نوشته دورادور حواست باشه و هر جا دیدی باید خلوتی کنی و به حرفهاش گوش بدی ا ...

ای ننه؟!! واقعا حس میکنم بعضیاتون رد دادین! 

میگه ازش لب بگیرم بچه 10 ساله حی جنسیش فعال شده میگی ای ننه حسشو نوشته! الله اکبر

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم

عزیزم بهش نگی دفترچه رو دیدیاااا

فکر نکنم از بوس منظور جنسی داشته باشه

دوست داشتن ساده ی بچگونه ست‌دیگه

از کارتونی چیزی دیده بچه

عشق بچگی که میگن همینه دیگه

گناه داره طفل معصوم دعواش نکنیا

روی بچه‌ تو‌ روت باز میشه و کلا عواقب بدی داره به نظرم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
اصلا به روش نیاوردم ولی خودم حالم خیلی بده

کار درستی کردی خوندی ولی مطلقا نذار بفهمه خوندی 

اتفاقا اینجوری مشکلاتش ‌‌درگیری های ذهنیش رو میفهمی . مطمئن باش در حد همون فکر میمونه سعی کن برای پسرت در حد سنش روابط رو شرح بدی مثلا اینکه زن و مرد بعد ازدواج اجازه دارن به جای لپ لبهای همدیگه رو ببوسن چون این مدل محبت زن ‌و شوهری هست 

داره روند طبیعی رشدش رو طی میکنه شما نباید میخوندی

آره واقعا انگار بچه ها قرار نیست بزرگ بشن یا اینکه یه سری مسائل رو بفهمند

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
خب تعجب نداره توی خیلی کارتون ها هم وجود داره این موضوع لب گرفتن اون فقط این رو فهمیده که دونفر که ب ...

همش پیش خودم میگم نکنه بیشتر از اینا تو ذهنش میگذره آخه همش ۱۰ سالشه 

❤️تو ماهی ومن ماهی این برکه ی کاشی.‌.......اندوه بزرگیست زمانی که نباشی❤️

به خاطر کارتون هایی هست که میبینن اگرغیر کارتون های تلوزیون بازم انیمیشن میبینه توهمشون بدون استثنا لب گرفتن هست

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

شیطنت بچگیه

ما بچه بودیم خیلییی بیشتر ازینارو مینوشتیم و راجبش حرف میزدیم

والا هممون بزرگ شدیم اینقدر سر به راه شدیم 

ولش کن بچه رو اذیتش نکن جزو روند رشدشه این شیطنت و کنجکاوی ها 

ولی بزم حتما با مشاور تخصصی کودک در ارتباط باش

خب تعجب نداره توی خیلی کارتون ها هم وجود داره این موضوع لب گرفتن اون فقط این رو فهمیده که دونفر که ب ...

واقعا بد نیست ازنظرشما این موضوع ،الان توتخیلشه،بعد اگه یه وقت اون دختر رو تنها گیراورداین کارو کرد چی سراون دخترواحساساتش میاد

نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه❌لایک نکن جان جدت❌️توتاپیکای مذهبی وصلوات لایکم کن تا یادم نره☺️

عزیزم بهش نگی دفترچه رو دیدیاااافکر نکنم از بوس منظور جنسی داشته باشهدوست داشتن ساده ی بچگونه ست‌دیگ ...

عبارت "لب گرفتن" با بوسیدن متفاوته! 

من تا همین چندسال پیش نمیدونستم بوسه از لب اسمش لب گرفتنه

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
2810