2777
2789
عنوان

دفتر خاطرات پسرم تو رو خدا کمکم کنید 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2441 بازدید | 100 پست

خوشگلم واسه سنش طبیعیه از دوستاش و مجازی یادگرفته

ولی ارتباط فامیلی با اون خانواده رو کم کنید و اگ هم خونه هم رفتید مواظب باش تنها نشن

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بارها دنبال چیزی گشتم ، پیدا نکردمبعد چند وقت همونجا دیدمشطبیعیهشاید اون لحظه تمرکز نداشتی

اشتباه اومدی تاپیک رو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تاپیک بغلی دست چپ

چرا اینجوری شدددد😂😂😂

مرسی ک گفتی

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
با يه مشاوره در زمینه کودک مشورت کن ولی به عقل من چیز چندان بزرگی نیست یه چیز گذری ک دیده و فکر میکن ...

در نکته ای که یادم رفت بگم اینه ک اصلا و ابدا به روش نیار چون دیگ بهتون اعتماد نمیکنه بزار فکر کنه حریم خصوصیش حفظ شده

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

از روانشناس کمک بگیر زنگ بزن 1480    ولی تقریبا مطمئنم نباید به روش بیاری     سعی کن کلاس ورزش بنویسیش که بیشتر وارد جمع پسرها بشه تخلیه انرژی کنه از سرش بیفته

اشتباه اومدی تاپیک رو

وااای😂😂

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
نه اتفاقا خیلی بیرون گراست احساساتش رو به راحتی بروز میده

منم پسرم هفت سالشه سال اول مدرسشه تازه دوماهه مدرسه می‌ره ی حرفایی از بچه ها یادگرفته وقتی می‌شنوم باور کن خیلی می‌شکنم 

بفکر میرم ک بعضی خانواده ها واقعا چ بی بند و بارن و چ بچه هاییو تربیت کردن و وارد مدرسه و جامعه کردن 

اگه بچت مودب بوده و الان اینو‌دیدی بدون رفیق و همکلاسی‌های بیشعوری داره

عزیزم چرا فکر می‌کنی همه چی رو قراره از خانواده یاد بگیره؟تاثیر گروه همسالان رو دست کم نگیر(که البته طبیعی هم هست)،تازه اگه به اینترنت دسترسی نداشته باشه.

من خودم دوتا پسر دارم که فعلا از پسر شما کوچکترن اما همیشه این حرف دکتر هلاکویی توی گوشمه که:بچه‌ها بهرحال شیطنت می‌کنن فقط باید امیدوار باشیم(تحت تاثیر تربیت درست)دردسر درست نکنن.

گوشی داره؟ یا فیلم های ماهواره میبینه؟

گوشی داره،ماهواره هم فقط کانال tv8که فیلمای مجاز نشون میده میبینیم

❤️تو ماهی ومن ماهی این برکه ی کاشی.‌.......اندوه بزرگیست زمانی که نباشی❤️
2810