2777
2789
عنوان

امروز بیرون که بودم زنشو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 39 پست
درسته پسره بی عرضه بود ولی وقتی باهم بودیم دختره روی خوش بهش نشون داده بود در اصل این پسره وقتی فهمی ...

عزیزم تقصیره پسره بوده که بهت وفادار نبوده  حالا این رو نمیداد یکی دیگه 

پسر اگه دختریو دوست داشته باشه گوشتشم بکنن ازش نمیگذره 

اگر دوست نداشته باشه دختر رو تو اب نمک میخابونه تا کیس مناسب ازدواجشو پیدا کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از کسی بدم نیومده هیچوقت ولی از این ادم نمیتونم بدم نیاد راستش با اینکه چهره مظلومی داشت بشدت بدم ...

یه دختر فامیل داشتیم پدرش فوت کرده بود مادرشم خیلی زن ساده و قدیمی بود داداششم که اصلا پی زندگی خودش بود ، خانواده شوهره این بی کس گیر آورده بودن و کم کم دخترخاله شوهرش آمد تو زندگی اش و با شوهر دوست شد ، بنده خدا زنش می گفت به خاطر بچه بمون سر زندگی مون و این زن رو ول کن مرده می گفت من عاشقش هستم ، از شانس بدش بچه فوت می کنه ، و زن رو دیگه با خیال راحت طلاق می ده و با دختر خاله ازدواج می کنه !

مادرشوهر و خاله شوهر هم از خدا خواسته!   چند سال با هم خوب و خوش زندگی می کنند و دو تا بچه میارن ، بعد دوباره مرده عاشق یه نفر دیگه می شه و ابن زن رو ول می کنه و می ره با اون زندگی می کنه!   می گفت الان دخترخاله افسردگی شدید گرفته و خاله نگهش می داره، دو تا بچه ها رو هم پیش مادرشوهره گذاشتن تا نگهشون داره ، شوهره هم که با زن سومی اش خوشه! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
آفرین اگه بهش فکر کنی فقط و فقط خودت و عذاب میدی

نه بابا به چیش فک کنم 

زنگ زده بود بهم بعد خواستگاریشون 

گفتم دیگه زنگ نزن من که به همجنس خودم خیانت نمیکنم

همچین ادمی نیستم اصلا 

گزینه دومم نیستم مث اون دختره

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

اون لحظه ادم میخواد فقط داد بزنه گریه کنه انگار قلب ادم میخواد وایسه

نمیدونی من چه شباییو گذروندم تنهایی

چقدددد با خدا حرف زدم 

یادمه تا یک سال هرررشب تا وقتی که واقعا بیهوش میشدم از خواب مدام با خدا حرف میزدم

عزیزم تقصیره پسره بوده که بهت وفادار نبوده حالا این رو نمیداد یکی دیگه پسر اگه دختریو دوست داشته با ...

پسره در اصل واقعا یه بی عرضه و نامرد به تمام معنا بود 

و قطعا ازدواجم میکردیم رابطمون یه جایی تموم میشد 

ولی خب شما فک کن من وقتی متوجه خیانتشون شدم که رفته بودن خواستگاری و قرار به نامزدی شده بود و حتی اونموقع هم دست از سر من برنمیداشت تا وقتی که سیمکارتمو عوض کردم😑

ولی بخدا قسم اگه من بودم پسر شاه م میومد خواستگاری و واقعا در جریان رابطه عاشقانه ش با یه دختر دیگه بودم ، هیچوقت حتی راش نمیدادم تو خونه 

یه دختر فامیل داشتیم پدرش فوت کرده بود مادرشم خیلی زن ساده و قدیمی بود داداششم که اصلا پی زندگی خودش ...

وای دقیقا ذات ادم خیانتکار و تنوع طلب هیچوقتتت عوض نمیشه

مردی که زیر قول و قراراش میزنه بازم اینکارو انجام میده

کاملا درکت میکنم خدا واسه هیشکی نیاره مثل مرگ تدریجیه

اره خب واقعا فقط کسایی که تجربه کردن میفهمن چی کشیدیم

ولی دیگه تموم شد 

فقط کاش جایی نبینم دختره رو 

متنفرم ازش