2777
2789
عنوان

ابرو پیوسته بچم

163 بازدید | 19 پست

من خودم نصف بیشتر موقعیتام سر ابروهام از دست دادم چون پیوسته بود اجازه برداشتنم نداشتم خیلی بد بود بچمم پیوسته هست ۳ سال دیگه باید بره مدرسه همش استرس دارم عین خودم بی اعتماد بنفس بشه چ کمم

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ابرو پیوسته خیلی نازه

زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

ابرو پیوسته به بعضیا میاد قشنگه

ممکنه هم بچه‌ی شما مشکلی در این رابطه نداشته باشه

تهش دیدی اذیت میشه بردار براش

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

الان که مهم نیست بچه ها تو این سن به این چیزا توجه نمی‌کنند خودتون هم سعی کنید به روش نیارید موقعیتهای الانش هم هیچ ربطی به ابروهاش ندارن الکی نگران نباش

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

تومثلا مادری متاسفم برات دلم برای بچه ات سوخت این طرز فکرت عوض کن چطوری میتونی چیزهایی که خودت تجربه کردی منتقل کنی به بچه ات اونم مثل خودت کنی

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

همه ی آدما ابروشون پیوسته هست بعضیا کمتر بعضیا بیشتر 

اکثرا هم برمیدارن 

نمی‌دونم زیاد گیر ندین اگه خواست برداره اون زمان خب اجازه بدین 🤔

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

کی گفته نازک هااااا ولی هی میگم بی اعتماد بنفس نشه

من خودم خیلی دوست دارم چهره رو معصوم و ناز میکنه از همین الانم بهش بگو که نازه تا نقطه قوتش باشه نه ضعف 

زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

خب از همون موقع برداریه دختری بود پسرش ابروش پیوسته بود از ۵ سالگی وسطش برمیداشت

اخه حرف در میارن چ کنم همین مامانم کلی حرف میزنه

تومثلا مادری متاسفم برات دلم برای بچه ات سوخت این طرز فکرت عوض کن چطوری میتونی چیزهایی که خودت تجربه ...

ن تو مادری خوبی میفهمی چی میگییی؟؟؟من خودم واقعا نتونستم سرم بالا بگیرم تو دانشگاه تو محیط مدرسه روم نمیشد با کسی دوست بشم از بس میگفتن ابروهاشششش پیوستس

2810