2777
2789

اگه حیوان خانگی نگه میدارید نگه دارید دستتون درد نکنه خیلی هم عالی ولی اون حیوون خودش پشم و مو داره که تو سرما و گرما ازش محافظت میکنه چرا فکر میکنید باید لباس تنش کنید ؟ اون بدبخت عذاب میکشه ، لباس مناسب حیوانات نیست یه عده شورشو دراوردن ، الان تو آگهی اینو دیدم که گذاشتن برای فروش دلم سوخت براش قشنگ معلومه از لباس خوشش نمیاد خم شده سگ بدبخت 

نکنید این کارارو همون قلاده براش زیادی هم هست 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

بخصوص گربه

چون باید خودشو لیس بزنه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای حیوون بیچاره داره از گرما میمیره🥲همینجوریشم هاسکی مناسب آب و هوای ایران نیست

دیگ تنش کاپشن هم کردن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

چی بگم والا 

دیشبم یکی اینستا دیدم تن یه ذره گربه لباس و کلاه کرده بودن گربه انگار داشت خفه میشد بچه گربه هم بود😑🙁

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اینم یه جور حیوان آزاری هست 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
وای حیوون بیچاره داره از گرما میمیره🥲همینجوریشم هاسکی مناسب آب و هوای ایران نیستدیگ تنش کاپشن هم کر ...

همون 

خیلی دلم سوخت 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
کلا حس میکنم حیوون خونگی داشتن ی جور خودخواهیه

اره واقعا... مخصوصا اونایی که حیوون بیچاره رو عمل زیبایی میکنن... ناخوناشون رو میگیرن.. تارهای صوتیشون رو دستکاری میکنن... عقیمشون میکنن...مدام بغل میگیرنشون...تو اتاق و قفس و جعبه حبسشون میکنن و جلوی ازادیشون رو میگیرن... کلا به اسم حیوان دوستی ازاری نیست که بهشون نرسونن.... 

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
اگه خود سگه خوشش نیاد نمیزاره لباسو بپوشنن

تو این تصویر به نظرت سگه رضایت داره؟

خم شده 

به نظر من که به زور تنش کردن 

اصلا کار مناسبی نیست 

حیوان باید درجایی غیر از خانه زندگی کنه 

هرکس هم دوست داره نگهش داره توی حیاط یا پشت بامی براش جایی درست کنه نه اینکه توی تخت خواب خودش بخوابونه

واقعا شورش رو درآوردن بعضیا 

2810