2777
2789
عزیزم این خوبی خودتونو میرسونه.متاسفانه ما شانس نیوردیم وگرنه خیلی بهشون خوبی کردیم

زنده باشی.چی بگم.پنج انگشت دست هم مثل هم نیستن.اگه باعث ناراحتی شما هستن.نا دیده بگیرید یا فقط سلام و خدا حافظ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رقص و لباس و زبونشون ی وقتا حتی کپ کورداست،تو تقسیم بندی ها هم کوردن،حالا تو مجازی ی چی دیگه میگن،حت ...

دقیقا بنده هم همین نظر رو دارم

شمام کوردی ؟

شمایی که اینو میبنید جون عزیزتون یه صلواتی یه دعایی چیزی کنید برام، کنکوریم . دعا کنید امسال اونی که میخوام قبول شم....

دقیقا بنده هم همین نظر رو دارمشمام کوردی ؟

اره عزیزم

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...
ولی کوردی شامل سنندج اینا میشه.لک کلا جدا ست

دوست عزیز فقط سنندج کورد نیست که

ایلام کرمانشاه بوکان مهاباد ارومیه 

اینا هم کوردن

شمایی که اینو میبنید جون عزیزتون یه صلواتی یه دعایی چیزی کنید برام، کنکوریم . دعا کنید امسال اونی که میخوام قبول شم....

بله از بزرگترین زیرمجموعه کورد کلهرا هستن♥️

بژی خویشکه 

همه مون یه رگ وریشه داریم وزیریه پرچم هستیم. من لرولک وکوردرویکی میدونم همیشه وهرسه زبان روبلدم

جدا؟ عالیه

حالا از کوردی کدوم گویش رو بلدین؟سورانی،کلهری، کرمانج ووو؟

بله درسته من آهنگهاشون دوست دارم ولی متوجه نمیشم🤣🥰🌹

😂❤

اشکال نداره همون ریتم اینا قشنگه 

فدات گلم بله درسته کاملا الان ۳ساله قهریم ولی بازم اذیتای خودشونو دارن🥲

تابلو قهر نکن.همون سلام و وسلام.گذشته دیگه.والا خودم تعریف نباشه.آزارم به هیچ همسایه نرسیده.تا تو کوچه میرم حتی بچه کوچیک ها با صدای بلند سلام میکنن.همه هم با اسم فامیلی صدام میزنن.منم هر کاری از دستم بر بیاد براشون انجام میدم

2810