2777
2789
گفتن شرایط مالی خوبی ندارن اخه ما ندیده بودیم بله برون با داماد بخاطر همون پرسیدم

ما کوردا هم با دوماده 

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لک کرمانشاه خودشونو کورد میدونن درسته ؟

کلا س دسته لک هستن،ی سریا خودشونو لر میدونن، ی سریا کورد میدونن،ی سریا میگن هیچ کدوم نیستیم و جداییم

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...
لک کرمانشاه خودشونو کورد میدونن درسته ؟

به هرصورت شاخه ای اززبان وگویش کوردی محسوب میشه لکی مثل گویش هورامی وسورانی و...وزسم ورسوم وفرهنگ هم کاملامشابه هست. گاهی یه سری ها لکی رونمیشناسن وماهم میگیم کپردهستیم.ازمن بپرسن میگم کرمانشاهی هستم واشاره به قومیت خاصی نمیکنم ولی کرمانشاه لک خیلی زیادداره حالا بماند که شهرستانهای هرسین  وصحنه وکنگاوروبیستون ونوراباد واسداباد وشیروان و...همه لک هستن

بله کوردی دارای گویش های زیادیه و فکر می‌کنم لکی هم جزئی از کوردی باشه مثل بقیه گویش ها

من لهجه هرسینی دارم.چون خدابیامرز بابام هرسینی بوده.مامان کاکاوند.لهجه هرسینی راحتتره یادگیریش

کلا س دسته لک هستن،ی سریا خودشونو لر میدونن، ی سریا کورد میدونن،ی سریا میگن هیچ کدوم نیستیم و جداییم

اره درسته

ولی بنظر شما در کل جز کدام دسته هستن؟

شمایی که اینو میبنید جون عزیزتون یه صلواتی یه دعایی چیزی کنید برام، کنکوریم . دعا کنید امسال اونی که میخوام قبول شم....

من لهجه هرسینی دارم.چون خدابیامرز بابام هرسینی بوده.مامان کاکاوند.لهجه هرسینی راحتتره یادگیریش

شباهت به گویش کرمانشاه داره؟

شمایی که اینو میبنید جون عزیزتون یه صلواتی یه دعایی چیزی کنید برام، کنکوریم . دعا کنید امسال اونی که میخوام قبول شم....

من  عروس داییم لک لرستانه

خیلی خانواده درست حسابی داره 

جشن عقدم مفصل بابای دختره گرفت

یه واحدم سررعقد دادن بهش همه اوناییکه مراسم عقدش بودن طلا کادو دادن 

خب این چیزا رو که نمیشه کلی پرسید 

این تجربه من بود 

و بنظرم باید فقط تحقیق کنید و اگر دختر خوبیه مبارکه اگر طرف ادم مناسبی نباشه دنیا رو هم به دخترش بده مفت نمی ارزه  حالا جشن و لباس و گل و شیرینی پیشکش

به هرصورت شاخه ای اززبان وگویش کوردی محسوب میشه لکی مثل گویش هورامی وسورانی و...وزسم ورسوم وفرهنگ هم ...

بله میدونم لک داره

اما جمعیت بیشتر کرمانشاه کلهر هستن

اره درستهولی بنظر شما در کل جز کدام دسته هستن؟

رقص و لباس و زبونشون ی وقتا حتی کپ کورداست،تو تقسیم بندی ها هم کوردن،حالا تو مجازی ی چی دیگه میگن،حتی لکای لرستان رقص و لباس و ...عین کوردی برا همون لرا میگن رقص کوردی لریه و...درصورتی ک اینا لکن ن لر و لرا دستمال بازی و چوب بازی. و...دارن

اره درستهولی بنظر شما در کل جز کدام دسته هستن؟

عزیز لک فقط لک هست. کریم خان زند هم لک بوده.لر ها و کورد های عزیز هم جدا.ولی گاهی بعضی برای اینکه احتمال میدن طرف شناختی نداره میگن کوردیم.مثلا خودم گویش های شمالی رو تشخیص نمیدم

بله میدونم لک دارهاما جمعیت بیشتر کرمانشاه کلهر هستن

بله از بزرگترین زیرمجموعه کورد کلهرا هستن♥️

2810