2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لک کرمانشاه هستم عزیزم.بفرما

لک کرمانشاه خودشونو کورد میدونن درسته  ؟

شمایی که اینو میبنید جون عزیزتون یه صلواتی یه دعایی چیزی کنید برام، کنکوریم . دعا کنید امسال اونی که میخوام قبول شم....

گفتن شرایط مالی خوبی ندارن اخه ما ندیده بودیم بله برون با داماد بخاطر همون پرسیدم

میگم بستگی داره

اما خب بله برونشون همون نامزدیه ک تو عقد میگیرن بعضی جاها زیادم دعوت نمیکنن یه 30 40 نفر میان فقط البته هم خانواده داماد هم عروس

هر جایی یه رسمی داره دیگه 

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'ن پرنسس آقامم ن بابام نام کاربریمو همین جوری زدم😅

واقعا مردم بی شیله پیله و ساده ای هستن اکثرا

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

بله تهران هستیم اشتباه نشه دختر میخوایم بگیریم ازشون

اگه وضع مالی خانواده دخترخوب باشه بعضی ازوسایل رومیخرن وکلا اینجورمسائل توافقی هست ولی خب شاخه ای اززبان کوردی هست دیگه وکوردهاهم جزینه برعهده پسرهست ولی درصورت تمایل خانواده ای که متمول باشه به فرزنددخترش کمک میکنه.پدرخودم 7سال پیش موقع عقدم بهم 150تومن پول داد بجای جهیزیه که منم ب شوهرم دادم پول رو .

نمیدونم.لهجه ها فراوانه.لهجه کرمانشاهی دوست دارم.به میخوام میگن تووام

بله کوردی دارای گویش های زیادیه 

و فکر می‌کنم لکی هم جزئی از کوردی باشه مثل بقیه گویش ها

شمایی که اینو میبنید جون عزیزتون یه صلواتی یه دعایی چیزی کنید برام، کنکوریم . دعا کنید امسال اونی که میخوام قبول شم....

2810