2777
2789
عنوان

ترس از غش کردن داره میکشتم

135 بازدید | 21 پست

همش میترسم غش کنم

همش فک میکنم خبر بد بشنوم غش میکنم

خودمو تو خونه حبس کردم تو اتاقم

دوست دارمبخوابم هیچ حرفی نشنوم

نمیدونم این وسواس فکری از کجا اومد

خدا 

چی میشه اینم از سرم بره

بخدا دارم آب میشم

تنهایی نمیرم بیرون

بگید که آدم الکی غش نمیکنه

آرومم کنید

🙂❤️

غش کجا بود والا غش کردن واسه تو فیلماست من که ندیدم کسی غش کنه تا حالا 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب عزیزم اول ببین ریشه فکرت از چیه تا حالا پیش اومده برات ؟ فکر کن بر فرض محالم غش کردی فوقش مردم و اطرافیانت می برن درمانگاه به هوش میای 

فوبیای غیر واقعی داری حتما یا باهاش مقابله کن اگه نتونستی از روانشناس کمک بگیر

پنیک داری عزیزم

اینو بدون هیچ وقت هیچ وقت چه تو خونه ،چه بیرون ،چه تنها چه شلوغ شما غش نمیکنی 

این فقط ترس از غش هست که همراهته نه خودِ غش 

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱

من غش کردم انقدر باحاله😁😁یهو انگار خوابت میبره بعد از خواب پامیشی انتظارداری تو تخت خوابت باشی ولی یجای عجیبی و یعالمه ادم نااشنا بالاسرت، بعد کم کم یادت میاد اها مثلا من تو ازمایشگاه بیهوش شدم😂

یبار واس خودت تصویر سازی کن باهاش روبرو شو تا ازش نترسی

آدم که بیخودی غش نمیکنه ولی غش کردنم ترس نداره من چند بار برام پیش آمده ولی دلیل داشته نه بی دلیل تر ...

من وسواس شو‌گرفتم

با یه دکتر حرف زدم گفت وقتی تا حالا غش نکردی چرا انقدر ازش میترسی

ولی من وسواسش ولم نمیکنه

چند وقت پیش یهو سر درد گرفتم رفتم تو اتاق دراز کشیدم خوابم برد خوابم دیدم بیدار شدم 

با خودم میگم نکنه غش کردم

آدم تو غش خواب میبینه؟

🙂❤️
خب عزیزم اول ببین ریشه فکرت از چیه تا حالا پیش اومده برات ؟ فکر کن بر فرض محالم غش کردی فوقش مردم و ...

ریشه شو که میدونم

دارم بهش بی مجلی میکنم

ولی منو گذاشته تحت فشار همش تصویرایی ازم میاره که وحشت میکنم

🙂❤️
من وسواس شو‌گرفتمبا یه دکتر حرف زدم گفت وقتی تا حالا غش نکردی چرا انقدر ازش میترسیولی من وسواسش ولم ...

خوب حالا گیرمم غش کردی(که عمرا غش نکردی) ،کاریت شد؟؟؟؟نه

پس چه اهمیتی داره

پنیک داری عزیزماینو بدون هیچ وقت هیچ وقت چه تو خونه ،چه بیرون ،چه تنها چه شلوغ شما غش نمیکنی این فقط ...

من وسواس فکری دارم

هر چند وقت یکبار یه وسواس بهم اضافه میشه

الانم وسواسم به غشه

🙂❤️
من غش کردم انقدر باحاله😁😁یهو انگار خوابت میبره بعد از خواب پامیشی انتظارداری تو تخت خوابت باشی ولی ...

آخه ذهن من کثیف تر از این حرفاست

تصویرای وحشتناکی میسازه

🙂❤️
2810