2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم❓️❓️❓️

98 بازدید | 17 پست

با یه پسری از ساختمون بغلی آشنا شدیم

آشنای خانوادگی هم بودیم

به مدت یک ماه باهم بودیم

ولی من یه بار قهر کردم خودم رفتم جلو حرف زدیم حلش کردیم

الان دوباره من چند وقت پیش ناراحت شدم ازش سر من داد زد منم قهر کردم دیگه نیومد دنبالم بعد چند وقت پیام داد واقعا همه چی تمومه یا شوخیه

منم گفتم وقتی بلد نیستی بیای از دلم در بیاری همین میشه دیگه همه چی تمومه برو پی زندگیت

گقت آخه یه جاهایی بخوام نازتو بکشم لوس میشی

خیلی این حرفش به من برخورد

الان جلو در دیدمش یه حالی شدم..اصلا بهم ریختم کلا

دست و دلمم نمیره با کسی وارد رابطه بشم اولین رابطم بود

من ۲۰ اون ۲۴ 

به نظرتون بهش پیام بدم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نههه 

غرورتو خورد نکن

اون کلا اینطوریه دیگه اهل ناز کشیدن و اهمیت دادن نیست برگردیم بازم همونه 

یک صلوات برام میفرستی ؟مرسی قشنگم🫀سخت ترین کار دنیا دوست داشتنه کسیه که دوست نداره.💔🙃

نه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اگه میخوای احتمالا هردفعه که دلخور شدی همینجوری رفتار کنه از دلت در نیاره به راحتی بذاره رابطه تموم شه پیام بده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نه خیلی بهم اهمیت میداد نازمو می‌کشیدیه لحظه عصبی شد داد زد سرم منم قهر کردم

نمیدونم کاری نکن که بعد حصرت بخوری 

قشنگ فکر کن اگه حالت بهتر میشه پیام بده اگه ارزششو داره

یک صلوات برام میفرستی ؟مرسی قشنگم🫀سخت ترین کار دنیا دوست داشتنه کسیه که دوست نداره.💔🙃

نمیدونم کاری نکن که بعد حصرت بخوری قشنگ فکر کن اگه حالت بهتر میشه پیام بده اگه ارزششو داره

چی بهش بگم؟میشه کمکم کنی؟

توروخدا کمکم کن

چی بگم بهش

بگم تو خرابش کردی داشتیم زندگیمونو میکردیم و تو گفتی من و عاشق خودت میکنی اینجوری میخواستی عاشقم کنی؟

اینطوری خوبه؟

ببین هرچی میگفتم قبول می‌کرد نمیدونم چرا اون حرفو زد ک به من برخورد

2810