2777
2789
عنوان

د ع ا رحمانی بیاید توروخدا

119 بازدید | 20 پست

سلام بچها من برای راضی شدن خونواده ی عشقم دعای دفن کردنی توی خاک عادی و دعای پاشیدنی جلوی خونشون میخام بگیرم کسی گرفته که نتیجه گرفته باشه ؟ قرانی هست کاملا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم بخدا قیمتش کمه اخه بعد توی قبرستون نه ااا توی خاک فقط

اصلا و ابدا انجام نده تو همین سایت هزاران نفر این کارو کردن بلافاصله بعد پشیمون شدن و هیچ کاری نمیتونن بکنن تو قران بخون از قرآن که بالا تر نیست 

کِی قرآن گفت واسه ملت دعا بگیرید بپاشید دم خونشون و دفن کنید تو زمین عجب اتفاقا سوره ناس و فلق همش میگه کسایی که اینکارا رو میکنن دارن شر میرسونن از شرشون به خدا پناه ببرید

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
اصلا و ابدا انجام نده تو همین سایت هزاران نفر این کارو کردن بلافاصله بعد پشیمون شدن و هیچ کاری نمیتو ...

خب تاثیر داذه ؟ اخه قیمتش وقتی کمه یعنی شیطانی نیست 

چند روزی بود از خونه بیرون نمیرفتم یه روز رفتم آرایشگاه وقتی برگشتم دیدم در حیاطمون دقیقا جایی که وارد حیاط میشیم جای آب ریختن هست فقط همون قسمت ورودی!

از همون روز ضربه مالی بدی خوردیم اخلاق منو شوهرم هم با هم بد شد!

نکنید این کارا رو😔

اگر دنبال تاثیری از خدا بخواه هممون حاجت داریم اما مگه باید به این چیزا رو آورد

نه ولی بخدا من از ته قلبم حاضر نیستم حتی خار به پای خونوادش بره انقد که دوسشون دارم اصلا بدنیت نیستم 

خب تاثیر داذه ؟ اخه قیمتش وقتی کمه یعنی شیطانی نیست

عزیز من چیزی که دعا و قرآن باشه رو زیر خاک و زیر پا نمیزارن هیچوقت یکی از تکنیک هاشون همین قیمت پایین هست 

چرا تاثیر نداره معلومه که داره ار خدا بخواهی برات انجام میده یا بنده خدا؟ تو قران بخون خدارو یاد بکن اگه صلاح باشه میشه اگه صلاحت نباشه دعای رحمانی و شیطانی و اینا هم حتی تاثیر نداره فقط زندگیتو نابود میکنه

عزیز من چیزی که دعا و قرآن باشه رو زیر خاک و زیر پا نمیزارن هیچوقت یکی از تکنیک هاشون همین قیمت پایی ...

میدونم همه ی اینارو ولی حال من بدتر از اون چیزیه که بخام فکر کنم تصمیم بگیرم

2810