2777
2789
عنوان

زنداداشم پیام داده میخواد بچشو بیاره بندازه سر من

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی نفر صبح تاپیک زده بود چرا همه از عمه ها بدشون میاد کاش ایدیشو داشتم الان تگش میکردم دلیلشو میفهمید

چه ربطی داره؟ 

بچه مسئولیت داره. اونم به این کوچیکی. خیلی فشار و استرس رو آدمه‌.بچه دست مادر خودش یه اتفاقی براش بیوفته یقه اش رو میگیرن وای به حال اینکه پیش عمه یا خاله و... باشه و اتفاقی بیوفته.

همین یه دفعه یا کار همیششه؟؟

نه بابا هیچوقت این کارو نمیکرد میگم که نمیذاشت به بچه دست بزنیم😑

حالا فردا کار داره نمیدونم چرا نبرده پیش مامانش احتمالأ مریضه وگرنه عمرااا میاورد خونه ما

خواهرشوهرای عزیزم از همین تریبون مراتب تشکر خودمو اعلام میکنم،تحت هر شرایطی بچمو قبول میکنن،اصلا نشده بگن نیارش،شده چند بار که بردمش،بعدا فهمیدم مهمونی و قرار و کار خودشون رو کنسل کردن بخاطر کمک به من و نگه داشتن بچم

اخه واقعا دلم هم درد میکنهولی زنداداشم کلا خیلی حساسه الان من هر چیییییییی بگم باعث دعواس

میدونم سخته اینا

ولی عمه باشه براش

از هیچ محبتی برا بچه های داداشم کم نمیذارم بخدا

برا بچه ی خاهرمم همیطور

همشون هم بچه هاشون رو میذارن پیش من اصلا کار ندارم

درصورتی که با بچه های خودم محبت کمتری از عمه هاشون میبینن

هیچکس از خانوادم نمیدونه کدوم بچه داداشم رو بیشتر دوس دارم چون فرقی نمیذارم

الکیه میگن از همون دست که بدی از همون دست پس میگیری....

عمه ها دلسوزن عمه باش براش ی فردا

نه دیگه دو ساعته دارم چی میگممن حتی بغل کردنی هم‌چند بار نزدیک بوده از دستم بیافتهمگه این که بچه رو ...

توهمون بکن بهونه بگو نمیتونم جاشو عوض کنم میترسم از دستم بیفته.ببین هر مادری باشه اینارو بشنوه نمیاره مطمئن باش بگو اگه بیدار نمیشه بغل نمیخواد بیار میترسم

نه دیگه دو ساعته دارم چی میگممن حتی بغل کردنی هم‌چند بار نزدیک بوده از دستم بیافتهمگه این که بچه رو ...

خودتو جمع کن تو دیگه آخرشی ...مگه بچه ای که نمیتونی بغل کنی واقعا دلایل مسخره ای داری حالا کارش گیره یه روز نگه دار و مواظب بچه باش گریه کرد زنگ بزن مادرش زودتر بیاد مطمئن باش اونم خودش رو میرسونه

انقد دوسش داری چطوری دلت میاد پس میگی حوصله شو ندارم، مگه میشه آدم راجب برادرزادش اینجوری بگه، من حت ...

وای عزیزم چرا حرفو میپیچونی؟؟؟؟

نگفتم حوصلشو ندارم

میگم کلا این روزا حوصله ندارم ربطی به بچه نداره

یک‌جور سریع بدشون میاد انگار فحش دادی بهشون

انقدرررررر این جوری دعوا راه انداخته سر هیچی

بخدا دیگه جرات ندارم حرف بزنم

الانم واقعا نمیدونم چی بگم بهش برنخوره

مجبورم حالا یه فردارو کنار بیام ایشالا گریه اینا نکنه 

چه عمه بدجنسی 🤐 من با خانواده شوهر کات هستم ولی بچه هام میبرم می‌زارم پیششون چون دلشون برای بچه هام ...

الان چون میگم حالم بده نمیتونم تنهایی از پس بچه بربیام بدجنس شدم؟؟؟؟

خواهرشوهرای عزیزم از همین تریبون مراتب تشکر خودمو اعلام میکنم،تحت هر شرایطی بچمو قبول میکنن،اصلا نشد ...

دقیقا خانواده منم همینن، تازه میگن بچه تو بده به ما بزرگ کنیم

2810