ستاره_کهکشان_آبی مدیر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 3425 عنوان مردی که به خیانتش اعتراف میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 33 پست رو بهش اعتماد میکنید؟؟؟؟ وقتی که حامله هم باشی😭💔 کاربری دست دو نفره... دیروز | 23:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mkrd عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 789 خیلی راحت گفت تو خونه هم آوردمش😭😭😭💔دارم سکته میکنم چند روزه اره خیلی سخته من تمام موهام سفید شده نگاه میکردم
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 610 چیکار کردی ؟😓 هیچی ادامه دادم ولی پیرشدم احتمال زیاد طلاق بگیرم ولی مشکل من فقط خیانتش نیس کلا همسر کلکسیونی ازبدیه کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
ستاره_کهکشان_آبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 3425 هیچی ادامه دادم ولی پیرشدم احتمال زیاد طلاق بگیرم ولی مشکل من فقط خیانتش نیس کلا همسر کلکسیونی ازبدی ... 😭چقدررر تو منی💔 کاربری دست دو نفره...
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 610 😭چقدررر تو منی💔 هییی داغونم حال دل زندگیم اصلا خوب نیست کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫