2777
2789
شاید حسش علاقه باشهیه قلب کوچولو مثلا درگیری حسی نسبت بهتخودشم الان مطمئن نیست از قصدش فعلا در حد فک ...

عزیزم در آینده بالاخره تصمیمش جدی میشه و باهاش ازدواج دارم یا نه؟من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی عزیزم

@sahari_aaa عزیزم در آینده بالاخره تصمیمش جدی میشه و باهاش ازدواج دارم یا نه؟من چه زمانی ازدواج دار ...

بستگی به شرایط و تصمیماتی که در لحظه میگیرید هر دوتاتون داره 

کاربری دست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی به شرایط و تصمیماتی که در لحظه میگیرید هر دوتاتون داره

بله عزیزم درسته میخواستم ببینم شما چه چیز را میبینید در نهایت،عزیزم در نهایت من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟در مورد حروف اسمی و سنش چی حس می کنید؟مرسی عزیزم

مغزم درد گرفته 😭😂دوسش داری ولی فکر کنم اولویت نیست نمیدونم شغلش یا آزاده یا تو زمینه آموزش پرورشه

چرا نوبت به من که میشه مغزتون درد میگیره 😫🥲

ازاد مثلا چه شغلی؟

نگفتین کی پیشنهاد میده ؟ ظاهرش و قیافش و اخلاقش چطوره ؟ یا اختلاف سنیمون ؟ 

دبیری میرم یا اموزش ابتدایی ؟

لطفا هرچی حس میکنی بگو🥲😫🌼

عزیزم میشه لطفا برا منم بگید🥲❤️N دوسم داره و حسش بهم چیه و بهم فکر میکنه؟ پیش قدم میشه و پا پیش میذ ...

درگیر درس خوندنی 

دلت میخواد همه چیو باهم داشته باشی یکم به خودت فرصت نفس کشیدن بده 

یه ذره خوشش میاد ولی حس میکنه شاید دست نیافتنی باشی

کاربری دست 
عزیزدلم چندبار پرسیدی جواب دادم یکیشو

عزیزم پرسیدم گفتید شاید بشه شاید نشه خوب این را خودم میدونم،این را جواب ندادید،میخواستم ببینم شما مشخصات ظاهری و شغل همسر آینده ام را چه چیزی میبینید؟ممنونم

2810