2777
2789
یکم صبر کن هنوز خیلی زوده واسه خاکستر شدن آتیش تند یا عطش کم میشه یا عصبانیت صبور باش عزیزم همه چیز ...

کامران هنوز بهم فکر میکنه 

برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید حسش علاقه باشهیه قلب کوچولو مثلا درگیری حسی نسبت بهتخودشم الان مطمئن نیست از قصدش فعلا در حد فک ...

@sahari_aaa   عزیزم در آینده بالاخره تصمیمش جدی میشه و باهاش ازدواج دارم یا نه؟من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی عزیزم

مغروره دلش نمیخواد حسی داشته باشه دور خودش حصار کشیده اجازه نفوذ نمیده

عزیزم میشه لطفا برا منم بگید🥲❤️

N دوسم داره و حسش بهم چیه و بهم فکر میکنه؟ پیش قدم میشه و پا پیش میذاره؟

نظرت درباره ازدواجم چیه؟

کلا هر چی ازم حس میکنی بگو ممنون میشم❤️

خدا هست ...
بله ابراز میکنه یکم بیشتر به اطرافیانت نگاه کن پیداش میکنی قدش بلنده و پوست گندمی داره

@دختر_بلوبری   عزیزم در مورد شغلش چی حس می کنید؟در ممرد حروف اسمی و سنش چی حس می کنید؟من چه زمانی ازدواج دارم با چه کسی؟مرسی عزیزم

وقتی از ازدواج میترسی انقد دنبال این نباش که کی ازدواج میکنیاول ترست رو درونت حل کن بعد منتظر باش ول ...

کامران هنوز بهم فکر میکنه 

برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏

اون ادم دوستت داره اما خودشم کلافه اس و درون ناارامی داره و تو دختر خوش قلبی هستی اما گاهی زیاد از ح ...

فقط اینکه بنظرت چی میشه 

من برم جلو باهاش حرف بزنم یا خودش میاد 

شیش ساله فقط عین سایه هست ولی خودش رو نشون نمی‌ده 

لطفاً اگه میتونی اینو بگو

اره منکه دوسش دارم از شغل و مشخصات همسرم میگی ؟ یا اختلاف سنیمون ؟ کی پیشنهاد میده بهم؟دبیری میرم یا ...

مغزم درد گرفته 😭😂

دوسش داری ولی فکر کنم اولویت نیست نمیدونم 

شغلش یا آزاده یا تو زمینه آموزش پرورشه 

کاربری دست 
2810