2777
2789
شاید یکم غیرمنتظره خوشبخت میشی ایشالا ببین دقیق نمیتونم بگم انگار خیلی خیلی بستگی داره به تصمیمات

قشنگم میشه بگی اون پسری که شیش ساله از دور فقط عوام و داره و همیشه هست چی میخواد 

چرا جلو نمیاد 

و هر چی درباره دانشگاه و شغل م حس می‌کنی لطفاً بگو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله ابراز میکنه یکم بیشتر به اطرافیانت نگاه کن پیداش میکنی قدش بلنده و پوست گندمی داره

@دختر_بلوبری   عزیزم شغلش حس می کنید چیه؟چه شخصیتی داره؟ حروف اسمی و سنش چی حس می کنی؟من چه زمانی ازدواج می کنم؟مرسی گلم

قشنگم میشه بگی اون پسری که شیش ساله از دور فقط عوام و داره و همیشه هست چی میخواد چرا جلو نمیاد و هر ...

اون ادم دوستت داره اما خودشم کلافه اس و درون ناارامی داره 

و تو دختر خوش قلبی هستی اما گاهی زیاد از حد حساس میشی 

زندگی خیلی خوبی هم داری 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
بله ابراز میکنه یکم بیشتر به اطرافیانت نگاه کن پیداش میکنی قدش بلنده و پوست گندمی داره

عزیزم نگفتی محمد خیانت کرده بهم الان با شیلانه؟ بفکر منم هس؟ اشتی میکنیم یا کلا تموم شد؟

میشه به منم بگین حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ ازدواج میکنیم ؟اگه نه با کی ازدواج میکنم ؟

مطمئنی خیلی دوستش داری جوری که به ازدواج فکر کنید ؟

بهت فکر میکنه ولی دوست داشتن رو مطمئن نیستم 

فکر کنم با یه آشنا ازدواج میکنی یا همین شخصی که تو ذهنته یا کسی که در حال حاضر هم می‌شناسید همو

اگه بخوای بعضی عادت ها فکرا وسواس ها اخلاقارو کنار نزاری یکم تنش داری تو زندگیت 

کاربری دست 
احتمالا چشم ابرو مشکی باشیدوست داری وقتی به کسی نگاه میکنی با لبخند حال همو خوب کنید مهربونی شاید از ...

عزیزم محمد برمیگزده؟ بخاطر اون شب عذاب وجدان داره یا خوشحاله از تصمیمی ک گرفته؟

اون ادم دوستت داره اما خودشم کلافه اس و درون ناارامی داره و تو دختر خوش قلبی هستی اما گاهی زیاد از ح ...

فقط اینکه بنظرت چی میشه 

من برم جلو باهاش حرف بزنم یا خودش میاد 

شیش ساله فقط عین سایه هست ولی خودش رو نشون نمی‌ده 

2810