2777
2789
درمورد ازدواج منم میگی

همسر اینده شما شغل دولتی داره یکی از اعضای خانواده یا نزدیکانت با این ازدواح مخالفه ولی خیلی ادم خوبیه 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متولد فصل سرمافکر کنم زمستون خودتم میدونی یه جاهایی میتونی بیشتر مایه بزاری ولی نمیزاریهمیشه یادت با ...

درستن عزیزم نوسان داره 

همه چی دست خودمه درسته عزیزم مرسی بابت حرفت تکون دهنده بود برام : )

درخواستمو قبول میکنی یه مدت دیگه ازت بپرسم؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
لب مرزی یکم دیگه تلاش کنی قطعیه

رتبم حدودی چطور میشه؟ زیر 5 هزار میشم؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
همسر اینده شما شغل دولتی داره یکی از اعضای خانواده یا نزدیکانت با این ازدواح مخالفه ولی خیلی ادم خوب ...

هرچی راجبم حس می‌کنی بگو

حس مهران بهم چیه و چی فکر میکنه درموردم

@دختر_بلوبری    

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
عزیزممممعریزم ب من میگین وحید برمیگرده بهم؟؟ ازدواج میکنیم باهم؟،خیلی نگرانم واقعا همو دوس داریم🥲

وحید دوست داشت خیلی خیلی زیاد ولی حسم میگه یوم بچه بازی درآوردی 

حسم میگه روت حساب باز نمیکنه دیگه شاید کم آورده 

تا وقتی خودی نشون ندی و تغییر محسوس نباشه درونت و به چشمش نخوره خودداری میکنه از برگشت 

کاربری دست 
محمد برمیگرده؟ عذاب وجدان داره برا اون شب؟

اره عذاب وجدان داره ولی بهش حق بده اون خودشم الان درونش اشوبه چر از تردید 

انگار میترسه نمیدونم چرا این حسو گرفتم

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
پارتنرت خوشحاله کنارت همین باعث میشه دوست داشته باشه هر چند که اخلاقش باهات فرق میکنه و بعضی وقتا اص ...

هرچی حس می کنی درموردم بگو گلی

حس مهران بهم چیه و چی فکر میکنه درموردم

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
اره عذاب وجدان داره ولی بهش حق بده اون خودشم الان درونش اشوبه چر از تردید انگار میترسه نمیدونم چرا ا ...

سل داره یه شب بی هیچ بحثو دعوای گفت تموم کنیم همه چیو  بنطرت پایی کسی وسطه برگشته ب رل سابقش؟ اخه سه سال باهم بودن با من یسال بود

2810