2777
2789
عنوان

عزیزان نی نی سایتی کاربرای اینجا رو بزرگ نکنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2896 بازدید | 235 پست
حالا همه تو این تاپیک شدن اونی که اصلا به اسم دقت نمیکنه😂لعنتیای بی طرف😂💔براتون نوتیف میاد بالاش ...

من اگر کامنت بذارم ۹۰ درصد اوقات جواب کامنتم رو هم نمیخونم،چون میدونم یه نفر داره با دعوا بهم حمله میکنه 

این روال معمول نی نی سایته

خوندن اسم‌ که دیگه هیچی!

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا چند وقت پیش تاپیک سه قلو ها معلوم شد عکساش فیکه ولی یسری با وجود اینکه استارتر هم ساکت شده بود ...

به نظرم کسی که اینجا مدعی شخصیت هست نباید به دیگران بگه سطح فکری پایینی داری .شخصیت با چند عکسو و جمله از کتابا به وجود نمیاد باید عمیق باشه.

الان تاپیک آخر مصی رو دیدم، من حتی با ایشون تاحالا هم کلام نشدم و شناختی ندارم ازشون و جانبداری نمیکنم، تاپیک آخرشون چند تا عکس ساده و در عین حال زیبا بود و حال خوش، هیچ چیزی هم واسه پز دادن توش ندیدم

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
به نظرم کسی که اینجا مدعی شخصیت هست نباید به دیگران بگه سطح فکری پایینی داری .شخصیت با چند عکسو و جم ...

به شدت موافقم باهات

کسی که با شخصیت باشه هیچ‌وقت درمورد دیگران نظر نمیده.وکسی که لاکچری و چشم و دل سیر باشه زندگیشو جار نمیزنه

کردستان✌🏼🕊️

کاربر های زیر  ۱۸ سال 

حرف ها و بحث هاشو که می‌شنوم  اینکه الکی پشت هم در اومدیان و روی هم تعصب دارن و دوستی کردن ها یاد چند سال پیش خودم می افتم 

حالا درگیر زندگی و کار و بچه شدم می فهمم چه دورانی رو گذروندم 😄😄

من اگر کامنت بذارم ۹۰ درصد اوقات جواب کامنتم رو هم نمیخونم،چون میدونم یه نفر داره با دعوا بهم حمله م ...

نمیشه اسم رو نخوند

وقتی شما یک کلمه رو میبینی ذهن به طور خودکار سریع میخونه مگر اینکه یه کاری کنید چشمتون به اسم نیفته که اینم مسخرست مثلا سریع دستتون رو بزارین روش بگین وااای نباید بخونمشا واسم مهم نیست

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

اسی من رفتم تاپیک اخر مصی رو خوندمنقصیر شما بود اونجامنکر تعصب کورکورانه بعضی ها نمیشم ولی توروخدا ت ...

نه من اصلا با خوشی ها کار ندارم امیدوارم همه دلشون خوش جیبهای پر از پول و دلخوشی های بینهایت داشته باشن.من با خوشی موافقم چون خودم تمام تلاشمو میکنم که یه ذره دلخوشی برای زندگیم دست و پا کنم .من فقط مخالف اینم که کسی از صبح که پا میشه دنبال صحنه سازیه برای نی نی سایت .حالا اینم به کنار که باید هوای دل ادمای ندارو داشته باشیم .مثلا کسی که عکس پیتزا میذاره برای خودش عادیه اما واقعا واقعا شاید یکی در حسرت پیتزا باشه .میشه همون جمله ای که میگه بخورید و بیاشامید استوری نکنید

چند تاشون همینجا حضور دارن

اگه منظورت منم که باید بگم منم کاربرای اینجا رو در حالت کل نمیشناسم 

مصی رو هم نمی‌شناختم و تایپکشون رو میدیم میگفتم ایشون هم فیکه و یه روزی مشخص میشه تا اینکه یه بار باهاشون همکلام شدم من بد حرف زدم ولی ایشون نه من گفتم فیک هستید ولی ایشون هیچی نگفتن یه بار هم یه عکسی از خودم گذاشتم که نقطه ضعفم بود ایشون یه جوری نظر دادن و حالم رو خوب کردن که الان تو آینه به عنوان یه نقطه مثبت بهش نگاه میکنم و ازشون ممنونم 

درضمن ایشون سپاسگذار بودن رو هم به من یاد دادن منم الان قدر نعمت های کوچیک رو میدونم 

شما هم یکم دیدت رو باز کن اینقدر متعصبانه پیش نرو عزیزم 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

2810