2777
2789
عنوان

عزیزان نی نی سایتی کاربرای اینجا رو بزرگ نکنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3869 بازدید | 235 پست
😂

کی بهتون درخواست میده تو این سایتی که اکثریت مخالف حضورتون هستن؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

` به شدت باهوشی😂خودشم

خخخ میدونم،خوبه ک بلخره یکی استعدادهای منو کشف کرد🌝😂

ولی واقن رو مخه پروفت.علاوه بر اون الان فونتت ام رو مخهههه😂😂😭

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
من در جواب استارتر این کامنتو نذاشتم چون استارتر اسم نبرد، در جواب کامنت یکی دیگه گفتم، اتفاقا علی ر ...

چون شما ادم با اعتماد ب نفسی هستی،ولی اینجا ادمای ضیعیفیم هستن،ک هرچ رو ندارن درون ی ادم دیدن و قبول ندارن ک نظراتشون میتونه اشتبا باشه یا بگی لحنش بده و بی ادب باهات بحث میکنن اینجوری میشه ک میبینم بحث میشه تو تاپیکا سر ی کاربر‌و...

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...
خب میخوای کاربریم بترکه؟😂

دیگ تاپیک زدی پاش بمون

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

2810