2777
2789
عنوان

عزیزان نی نی سایتی کاربرای اینجا رو بزرگ نکنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3571 بازدید | 235 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا رسمه هیشکی با هیشکی دعوا نداره از نظر همه بقیه بی فرهنگن بیکارن ولی پاش بیفته همو جر میدن و تو ...

الان همونایی که اصلا به اسما دقت نمیکنن کمین کردن و منتظر دعوا هستن😂💔

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

تاریخ عضویتت🥲😍😍😍

صرفا یه سواله شما که الان میگی این سایتو ولش و اینا 

خودتون چرا چن هفته پیش گیس و گیس کشی داشتین با چن نفر😁

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

حالا همه تو این تاپیک شدن اونی که اصلا به اسم دقت نمیکنه😂لعنتیای بی طرف😂💔براتون نوتیف میاد بالاش ...

من میخونم اما یک اینکه حافظه م در حد ماهی قرمزه اصلا یادم نمیمونه با این مشغله 🤣🤣دو اینکه چون مهم نیست برام کی جواب میده مهمه چی میگن 😁.بعدم نگاه نمی‌کنم کی تاپیک زده از هر عنوانی خوشم بیاد وارد میشم

الان همونایی که اصلا به اسما دقت نمیکنن کمین کردن و منتظر دعوا هستن😂💔

یکیشون که کلا سایت براش مهم نیس همین چن هفته پیش وسط دعوا بود 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

` ولاتازه فاز آیسان هم گرفتن

ببین من قابلیت این همه مثال از بزرگان رو ندارم این کارو نکن😂

ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید  وکسی قرار است  پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت  با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.
2810