2777
2789
عنوان

عزیزان نی نی سایتی کاربرای اینجا رو بزرگ نکنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3537 بازدید | 235 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره والا

مثلا یکی میاد به یه کاربر میگه بانظرتون مخالم،اون کاربر دومم میگه اوکی نظر شمام محترمه،بعد یه شخص سومی میاد به کاربر اول میگه چیییی گفتییییییی؟؟؟چطور جرات کردی بانظر این خانوم محترم وسطح بالا مخالف باشیییییی؟؟؟ای گستاخ🙄

این حجم از تعصب احمقانه چه دلیلی داره،از درک من خارجه

`هعی شما خبر نداری من خیلی وقته اینجام دیگه ۲۱۰ تا لباس پاره کردم

عجب واقعا عجب

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من در جواب استارتر این کامنتو نذاشتم چون استارتر اسم نبرد، در جواب کامنت یکی دیگه گفتم، اتفاقا علی ر ...

بله دیگه عزیزدلم

خودتون جواب خودتون رو دادید 

کسی هم نسبت به ایشون گارد نداره و به قول خودتون که خود کاربر اوپرا هر وقت مخالفتی باهاش شده خیلی منطقی قبول کرده.

بحث سر یه عده کاربر به اصطلاح فن نماس که مثل نوچه رفتار میکنن و کاسه داغ تر از اش میشن و تا نظری مخالف نظر ایشون بیان میشه یقه هاشون رو مثل نوچه ها میدرن.

همون ضرب المثل شاه میبخشه شیخ علی خان نمیبخشه

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست
شما هنوز جواب منو ندادی که از استیکر چه برداشتی کردی؟😐

همینی ک بچه ها دارن میگن ک پشت ی کاربر درمیان و قبول نمیکنین ک ممکن ایشونم ی جا بی ادبی کرده باشه و ...

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...
آره والامثلا یکی میاد به یه کاربر میگه بانظرتون مخالم،اون کاربر دومم میگه اوکی نظر شمام محترمه،بعد ی ...

😂پس چرا من ندیدم من با نظر همه مخالفم ولی همچین نگفتن بهم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

آره والامثلا یکی میاد به یه کاربر میگه بانظرتون مخالم،اون کاربر دومم میگه اوکی نظر شمام محترمه،بعد ی ...

وای چقد چسبید کامنت تون .. آفرین. دقیقا همین. منم تعجب میکنم همیشه. انگار طرف پیغمبرزاده و معصوم و مبرا از خطاست

همیشه خودت رو به چالش بکش تا موفق ترین فردی بشی که میشناسی💚
2810