2777
2789

سلام به همه دوستای عزیزم .۲۵سالمه از دوازده سالگی ازدواج سنتی داشتم و موندم تو این زندگی .همیشه اختلاف داشتیم چهره اندامم عالیه ظاهرم خیلی خوبه تک دخترم .درسم به هر بدبختی بود ادامه دادم الان پرستارم.وضع مامان بابام خوبه و حمایتم میکنن.اما همیشه با شوهرم اختلاف داشتیم و چندبارم تا پای طلاق رفتیم . الان مثلا دعوامون شده ۲۰روزه هرکی تو یه اتاق میخوابه تازه بعد ۱۳سال یه خونه خریدیم خسته شدم چ کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طلاق برای چنین مشکلات پیش پا افتاده ای ، نشانه ی ناتوانی شما در حل مسائله

این ممشکلات تو همه ی زندگیها هست

و اگر همه بخوان طلاق بگیرن هیچکس نباید سر خونه زندگیش باشه

گر اینکه علت قهرتون چیزی از خط قرمزها باشه خدانکرده

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
طلاق برای چنین مشکلات پیش پا افتاده ای ، نشانه ی ناتوانی شما در حل مسائلهاین ممشکلات تو همه ی زندگیه ...

دقیقا مشکل همینه حتی سر مسخره ترین چیزها دو ماه سه ماه باهم قهر حتی دریغ از یک کلمه حرف

ده سال اختلاف سنی داریم هیچ وقت همدیگه رو درک نکردیم

شمارو فقط کسی با شرایط خودتون درک میکنه،اینجاهرکسی یچیزی‌میگه

۲،۲تا چهارتاتو کن و باعقل خودت تصمیم‌بگیر.درک شدن‌مهمه توزندگی.